Слађа Алегро: Вера у Бога ми је помогла да се остварим као мајка!

Певачица Слађа Вујичић, познатија као Слађа Алегро, за Српски телеграф говорила је о томе колико се намучила да би постала мајка, али је открила и да никада није престајала да верује у бога. За овај лист је испричала како се у њеној породици традиционално прославља Божић, као и колико је њена ћерка Мила улепшала њихов дом.

Забава 06.01.2020 | 21:12
Слађа Алегро: Вера у Бога ми је помогла да се остварим као мајка!

- Трудимо се да очувамо све што је важно за породицу, она је увек на првом месту. Божић је наш омиљени празник, прослављамо га уз скромну вечеру, уз све обичаје који га прате. Тако је било још од мог детињства, а, боже здравља, наставиће се и у будућности.

Који ти је Божић био најлепши до сада и због чега?

- Прослављање Божића је најлепше кад је породица на окупу, тада је срећа неограничена. Памтим их као веселе, у нашем топлом дому, док је породица била бројнија. Овај ће нам бити најрадоснији, могу то слободно да кажем. Мила је довољно велика да буде свесна свега што ће се тог дана дешавати.

Колико се Божић разликује сада од када си мајка у односу на раније?

- Има посебну ноту среће и обавезе да свом детету угодите, да га учите и научите шта је важно у животу.

Да ли некада радиш на Бадњи дан или на Божић?

- Раније сам наступала углавном за Божић, али откад нас је мој отац напустио, одлучила сам да више не радим за празнике и да их прослављам са својом мајком, мужем и ћерком Милом.

Колико те радује спремање божићне трпезе и шта најбоље спремаш?

- Мама ми припомогне око сарме, пасуља, ја се бавим салатама, понеким слаткишем и, наравно, декорацијом, да то све изгледа лепо. Зоран иде у набавку, тако да свако има своју малу обавезу.

Причала си о томе да си се јако дуго борила за то да постанеш мајка, да ли ти је вера помогла да истрајеш у тој борби?

- Како да не. Вера у бога, вера у себе и јака жеља да то успем. Жена је створена да буде мајка, то не би требало да јој буде ускраћено, нормално, ако она то жели. Некад се неке ствари отму контроли и потребно је мало више труда, енергије, али никада не треба одустати.

Извор: Република.рс Фото: Јелена Сурдучки 

Коментари / 0

Оставите коментар