Slađa Alegro: Vera u Boga mi je pomogla da se ostvarim kao majka!

Pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, za Srpski telegraf govorila je o tome koliko se namučila da bi postala majka, ali je otkrila i da nikada nije prestajala da veruje u boga. Za ovaj list je ispričala kako se u njenoj porodici tradicionalno proslavlja Božić, kao i koliko je njena ćerka Mila ulepšala njihov dom.

Zabava 06.01.2020 | 21:12
Slađa Alegro: Vera u Boga mi je pomogla da se ostvarim kao majka!

- Trudimo se da očuvamo sve što je važno za porodicu, ona je uvek na prvom mestu. Božić je naš omiljeni praznik, proslavljamo ga uz skromnu večeru, uz sve običaje koji ga prate. Tako je bilo još od mog detinjstva, a, bože zdravlja, nastaviće se i u budućnosti.

Koji ti je Božić bio najlepši do sada i zbog čega?

- Proslavljanje Božića je najlepše kad je porodica na okupu, tada je sreća neograničena. Pamtim ih kao vesele, u našem toplom domu, dok je porodica bila brojnija. Ovaj će nam biti najradosniji, mogu to slobodno da kažem. Mila je dovoljno velika da bude svesna svega što će se tog dana dešavati.

Koliko se Božić razlikuje sada od kada si majka u odnosu na ranije?

- Ima posebnu notu sreće i obaveze da svom detetu ugodite, da ga učite i naučite šta je važno u životu.

Da li nekada radiš na Badnji dan ili na Božić?

- Ranije sam nastupala uglavnom za Božić, ali otkad nas je moj otac napustio, odlučila sam da više ne radim za praznike i da ih proslavljam sa svojom majkom, mužem i ćerkom Milom.

Koliko te raduje spremanje božićne trpeze i šta najbolje spremaš?

- Mama mi pripomogne oko sarme, pasulja, ja se bavim salatama, ponekim slatkišem i, naravno, dekoracijom, da to sve izgleda lepo. Zoran ide u nabavku, tako da svako ima svoju malu obavezu.

Pričala si o tome da si se jako dugo borila za to da postaneš majka, da li ti je vera pomogla da istraješ u toj borbi?

- Kako da ne. Vera u boga, vera u sebe i jaka želja da to uspem. Žena je stvorena da bude majka, to ne bi trebalo da joj bude uskraćeno, normalno, ako ona to želi. Nekad se neke stvari otmu kontroli i potrebno je malo više truda, energije, ali nikada ne treba odustati.

Izvor: Republika.rs Foto: Jelena Surdučki 

Komentari / 0

Ostavite komentar