У сусрет Божићу, Рада отворила душу!

Чланови породице Раде Манојловић открили су у специјалном издању емисије "Премијера - Викенд специјал" како изгледају божићни празници у њиховом дому, те су испричали да је код њих увек весело.

Забава 06.01.2020 | 15:07
У сусрет Божићу, Рада отворила душу!

- Ми смо раније, кад смо биле мале, водиле рачуна, џарамо ватру, тражимо парице, то увек добије Маја. Мени увек западне неки кућни праг, неке кокошке, неку цепаницу извучем, никад паре и здравље - рекла је Рада, а онда додала:

- Кад нема камера, ту је редовно репертоар Добривоје Топаловић, Шабан, Миланче Радосављевић, Мирослав Илић... Сви певамо, то траје данима - рекла је певачица.

- Буде нас двадесетак за породичним ручком - додала је њена сестра Маја.

Водитељи су желели да чују и какви су Радини утисци о 2019. години, а она је признала да јој је и ова година била веома успешна.

- Кад си здрав, кад си свестан да си угледао светлост дана, да су твоји добро, онда би био алав и незхвалан да тражиш нешто више. Ко тражи веће, изгуби из вреће. Ми смо такав народ, волимо да грабимо више. Мени се година завршила супер, наступам, здрава сам, снимаћу нове песме... Мени је свака година добра. Ја у свему нађем нешто добро, али ако тражимо разлог можемо да плачемо сваки дан. Мени увек нешто фали да будем комплетна, могла бих да плачем сваки дан, имам разлога, али ако би тако гледала онда бих се разболела - рекла је Рада.

Извор: Република.рс Фото: СТ/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар