U susret Božiću, Rada otvorila dušu!

Članovi porodice Rade Manojlović otkrili su u specijalnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" kako izgledaju božićni praznici u njihovom domu, te su ispričali da je kod njih uvek veselo.

Zabava 06.01.2020 | 15:07
U susret Božiću, Rada otvorila dušu!

- Mi smo ranije, kad smo bile male, vodile računa, džaramo vatru, tražimo parice, to uvek dobije Maja. Meni uvek zapadne neki kućni prag, neke kokoške, neku cepanicu izvučem, nikad pare i zdravlje - rekla je Rada, a onda dodala:

- Kad nema kamera, tu je redovno repertoar Dobrivoje Topalović, Šaban, Milanče Radosavljević, Miroslav Ilić... Svi pevamo, to traje danima - rekla je pevačica.

- Bude nas dvadesetak za porodičnim ručkom - dodala je njena sestra Maja.

Voditelji su želeli da čuju i kakvi su Radini utisci o 2019. godini, a ona je priznala da joj je i ova godina bila veoma uspešna.

- Kad si zdrav, kad si svestan da si ugledao svetlost dana, da su tvoji dobro, onda bi bio alav i nezhvalan da tražiš nešto više. Ko traži veće, izgubi iz vreće. Mi smo takav narod, volimo da grabimo više. Meni se godina završila super, nastupam, zdrava sam, snimaću nove pesme... Meni je svaka godina dobra. Ja u svemu nađem nešto dobro, ali ako tražimo razlog možemo da plačemo svaki dan. Meni uvek nešto fali da budem kompletna, mogla bih da plačem svaki dan, imam razloga, ali ako bi tako gledala onda bih se razbolela - rekla je Rada.

Izvor: Republika.rs Foto: ST/instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar