После 18 година укинута култна емисија "Балканском улицом"!?

Водитељка и књижевница Весна Дедић пренела је путем друштвене мреже Инстаграм информацију која ће многе растужити на свети хришћански празник - Бадњи дан.

Забава 06.01.2020 | 12:50
После 18 година укинута култна емисија "Балканском улицом"!?

Дедићева је годинама на РТС водила своју ауторску емисију ''Балканском улицом'' и у њој угостила бројна призната имена са јавне сцене Србије. Међутим, одлуком телевизијског сервиса, овај формат је укинут и то пред прославу пунолетства, а Весна је осетила дужност да то подели са свима:

- Емисија ''Балканском улицом'' почела је да се емитује на Бадњи дан пре 18 ТВ сезона. Данас је требало уживо у специјалном издању емисије поводом пунолетства да се захвалим свим гостима на поверењу и искрености и гледаоцима неколико генерацијиа на љубави и пажњи. Специјална емисија није снимљена јер ми је средином децембра саопштено да 5. јануара емисија није уврштена у програмску шему. То не умањује мој понос што је више од 500 највећих имена уметности, спорта, медицине итд. испричало своју животну причу гледаоцима којима је та прича значила. Већ четири године скраћена на пола сата и са променљивим термином емитовања емисија'' Балканском улицом'' је захваљујући искреним гостима и армији верних гледалаца ипак жива и чека "златни дан". Хвала највећим именима историје духа ових простора што су били гости ваших домова недељом - истакла је Весна Дедић.

Весна се захвалила свима који су верно пратили њен рад, рекавши да неће бити приказана специјална емисија која је требало да обележи 18 година постојања "Балканском улицом".

Извор: Република.рс Фото: Принстцреен

Коментари / 0

Оставите коментар