Posle 18 godina ukinuta kultna emisija "Balkanskom ulicom"!?

Voditeljka i književnica Vesna Dedić prenela je putem društvene mreže Instagram informaciju koja će mnoge rastužiti na sveti hrišćanski praznik - Badnji dan.

Zabava 06.01.2020 | 12:50
Posle 18 godina ukinuta kultna emisija "Balkanskom ulicom"!?

Dedićeva je godinama na RTS vodila svoju autorsku emisiju ''Balkanskom ulicom'' i u njoj ugostila brojna priznata imena sa javne scene Srbije. Međutim, odlukom televizijskog servisa, ovaj format je ukinut i to pred proslavu punoletstva, a Vesna je osetila dužnost da to podeli sa svima:

- Emisija ''Balkanskom ulicom'' počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija'' Balkanskom ulicom'' je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka "zlatni dan". Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom - istakla je Vesna Dedić.

Vesna se zahvalila svima koji su verno pratili njen rad, rekavši da neće biti prikazana specijalna emisija koja je trebalo da obeleži 18 godina postojanja "Balkanskom ulicom".

Izvor: Republika.rs Foto: Prinstcreen

Komentari / 0

Ostavite komentar