Бијељина: Молебан за одбрану светиња у ЦГ

Данас је у Петропавловском храму у Бијељини са благословом Његовог Преосвештенства, Фотија, епископа зворничко-тузланског одржан молебан за одбрану светиња у Црној Гори.

Република Српска 05.01.2020 | 12:00
Бијељина: Молебан за одбрану светиња у ЦГ

Молебан је организован на позив хуманитарне Фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“ у свјетлу посљедњих немилих и нецивилизацијских догађаја у Црној Гори у којој је усвојен закон којим се одузимају највеће српске светиње.

Након молебана, у порти храма је уз пригодну поруку пружена подршка српској браћи која се боре за одбрану светиња. Како кажу, овдје се не ради само о имовини и светињама СПЦ, већ и католичке и исламске заједнице у Црној Гори.

(десавањаубијељини.цом)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

МИТКО С

05.01.2020 17:38

МИСМО УНАТУ ПАКТУ НЕЦЕНАС ДИРАТ БРАЦО СВЕЈЕ КАСНО ДАЈ БОЗЕ ДАЈА ЛАЗЕМ ЦРВЕНА БАНДА ИЗДАНАС НАСВИМ ПОЉИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контају многи

05.01.2020 18:49

Када би све дрзаве увеле такве законе, настао би хаос.... Криминалци су то, а не паметни политицари на највецим функцијама..... Вецина посланика која цини НС је највеце зло свакога друства. Они су највеци кривци пропасти друства....

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

05.01.2020 19:36

Није с'горег подсјетити 2 дана уоци најрадоснијег Хрисцанског празника да је скупстинска вецина РС у ствари сколски примјер Фарисија о којима се доста говори у Светом Писму. Они који су процитали Стари и Нови завјет преведен од Дјуре Даницица и Вука Карадзица знају о цему говорим.

Name

Петар

05.01.2020 19:52

Кад си неписмен немој коментарисати, ухвати се лопате и мјешалице и ради а има паметних који ће мислити о битним стварима, ти си глуп за то !