Bijeljina: Moleban za odbranu svetinja u CG

Danas je u Petropavlovskom hramu u Bijeljini sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva, Fotija, episkopa zvorničko-tuzlanskog održan moleban za odbranu svetinja u Crnoj Gori.

Republika Srpska 05.01.2020 | 12:00
Bijeljina: Moleban za odbranu svetinja u CG

Moleban je organizovan na poziv humanitarne Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u svjetlu posljednjih nemilih i necivilizacijskih događaja u Crnoj Gori u kojoj je usvojen zakon kojim se oduzimaju najveće srpske svetinje.

Nakon molebana, u porti hrama je uz prigodnu poruku pružena podrška srpskoj braći koja se bore za odbranu svetinja. Kako kažu, ovdje se ne radi samo o imovini i svetinjama SPC, već i katoličke i islamske zajednice u Crnoj Gori.

(desavanjaubijeljini.com)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

MITKO S

05.01.2020 17:38

MISMO UNATU PAKTU NECENAS DIRAT BRACO SVEJE KASNO DAJ BOZE DAJA LAZEM CRVENA BANDA IZDANAS NASVIM POLJIMA

ODGOVORITE
Name

Ne kontaju mnogi

05.01.2020 18:49

Kada bi sve drzave uvele takve zakone, nastao bi haos.... Kriminalci su to, a ne pametni politicari na najvecim funkcijama..... Vecina poslanika koja cini NS je najvece zlo svakoga drustva. Oni su najveci krivci propasti drustva....

ODGOVORITE
Name

11903

05.01.2020 19:36

Nije s'goreg podsjetiti 2 dana uoci najradosnijeg Hriscanskog praznika da je skupstinska vecina RS u stvari skolski primjer Farisija o kojima se dosta govori u Svetom Pismu. Oni koji su procitali Stari i Novi zavjet preveden od Djure Danicica i Vuka Karadzica znaju o cemu govorim.

Name

Петар

05.01.2020 19:52

Кад си неписмен немој коментарисати, ухвати се лопате и мјешалице и ради а има паметних који ће мислити о битним стварима, ти си глуп за то !