Зет Неде Украден истетовирао њено име на руци!

Поред ћерке Јелене која је Недин велики понос и срећа, те унучића Александре, Неде и Душана, певачицину породицу свакако чини и зет Предраг Млиновић. Он толико воли и поштује познату ташту да је на руци истетовирао њено име и презиме.

Забава 05.01.2020 | 20:21
Зет Неде Украден истетовирао њено име на руци!

Музичка звезда Неда Украден поносна је мајка ћерке јединице Јелене и троје унучади које јој је она подарила, а то су унук Душан и две унуке близнакиње Неда и Александра.

Интересантно је да је Недина ћерка Јелена задржала презиме оца, Нединог бившег мужа Милана Билбије који је преминуо претпрошле године, па на њега додала мужевљево.

Јелена је, иначе, и данас велика лепотица, а многи кажу да је то повукла на мајку. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ʜɪᴍ ᴀɴᴅ ɪ ! ?

Објава коју дели Јелена Билбија Миновиц (@билба80) дана

"Моја жеља, као сваке нормалне жене, поготов разведене, је да види срећно дете, како има своју породицу", рекла је једном приликом Неда говорећи о својој наследници. 

Недина ћерка је директор маркетинга и власница салона за улепшавање у Београду, а њен супруг је власник дечије играонице. Породица живи заједно са певачицом у стану. 

"Срећа је да имамо велики стан толико да морамо да се дозивамо телефонима и да пишемо поруке једни другима, тако да мама увек може да се изолује и одмори. Међутим, она то ретко ради. Моја мајка има енергију као нико, има снагу змаја на сцени, а код куће је нежна бака унуцима", рекла је Јелена прошле године.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И треба

06.01.2020 17:25

Неце истетовирати моје,она га издтзава.

ОДГОВОРИТЕ