Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime na ruci!

Pored ćerke Jelene koja je Nedin veliki ponos i sreća, te unučića Aleksandre, Nede i Dušana, pevačicinu porodicu svakako čini i zet Predrag Mlinović. On toliko voli i poštuje poznatu taštu da je na ruci istetovirao njeno ime i prezime.

Zabava 05.01.2020 | 20:21
Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime na ruci!

Muzička zvezda Neda Ukraden ponosna je majka ćerke jedinice Jelene i troje unučadi koje joj je ona podarila, a to su unuk Dušan i dve unuke bliznakinje Neda i Aleksandra.

Interesantno je da je Nedina ćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije koji je preminuo pretprošle godine, pa na njega dodala muževljevo.

Jelena je, inače, i danas velika lepotica, a mnogi kažu da je to povukla na majku. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ʜɪᴍ ᴀɴᴅ ɪ ! ?

Објава коју дели Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) дана

"Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu", rekla je jednom prilikom Neda govoreći o svojoj naslednici. 

Nedina ćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice. Porodica živi zajedno sa pevačicom u stanu. 

"Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima", rekla je Jelena prošle godine.

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

I treba

06.01.2020 17:25

Nece istetovirati moje,ona ga izdtzava.

ODGOVORITE