Песма "Београд" највећи је Цецин хит, а била је намењена овој познатој певачици!

Певачица Весна Змијанац открила је једну веома занимљиву чињеницу, коју је мало ко знао. Како је она једна од најуспешнијих певачица народне музике, иза себе има хитове без којих не може да прође ниједно славље...

Забава 05.01.2020 | 14:15
Песма "Београд" највећи је Цецин хит, а била је намењена овој познатој певачици!

- Неки од њих су "Невера моја", "Јорговани" и има још таквих песама без којих не може да се замисли славље. "Невери" има једно 40 година, "Јорговани" су снимљени пре него што се Николија родила. Има ту много песама... "Казни ме казни", "Не куните црне очи" и тако даље - рекла је Весна Змијанац.

Ипак, певачица је признала да је било и песама око којих се двоумила и није их снимила, а постали су хитови.

- Неке од песама које нисам снимила су: "Иди док си млад", "Београд", "Заборави"... То су све песме које су рађене за мене, а то је и "Срце је моје виолина". То је исто требало да буде код мене на албуму, али су ушли "Јорговани". Тада је била црна плоча и није могло да стане 13 песама и морали смо да скинемо једну песму да би стали "Јорговани". Алпсолутно нико није био за то да снимим ову песму, чак је и Корнелије Ковач једва урадио аранжман. И ја тад скинем "Срце је моје виолина" и дам је Лепој Лукић - признала је својевремено Змијанчева.

Извор: Ало.рс Фото: yоутубе сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар