Pesma "Beograd" najveći je Cecin hit, a bila je namenjena ovoj poznatoj pevačici!

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je jednu veoma zanimljivu činjenicu, koju je malo ko znao. Kako je ona jedna od najuspešnijih pevačica narodne muzike, iza sebe ima hitove bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje...

Zabava 05.01.2020 | 14:15
Pesma "Beograd" najveći je Cecin hit, a bila je namenjena ovoj poznatoj pevačici!

- Neki od njih su "Nevera moja", "Jorgovani" i ima još takvih pesama bez kojih ne može da se zamisli slavlje. "Neveri" ima jedno 40 godina, "Jorgovani" su snimljeni pre nego što se Nikolija rodila. Ima tu mnogo pesama... "Kazni me kazni", "Ne kunite crne oči" i tako dalje - rekla je Vesna Zmijanac.

Ipak, pevačica je priznala da je bilo i pesama oko kojih se dvoumila i nije ih snimila, a postali su hitovi.

- Neke od pesama koje nisam snimila su: "Idi dok si mlad", "Beograd", "Zaboravi"... To su sve pesme koje su rađene za mene, a to je i "Srce je moje violina". To je isto trebalo da bude kod mene na albumu, ali su ušli "Jorgovani". Tada je bila crna ploča i nije moglo da stane 13 pesama i morali smo da skinemo jednu pesmu da bi stali "Jorgovani". Alpsolutno niko nije bio za to da snimim ovu pesmu, čak je i Kornelije Kovač jedva uradio aranžman. I ja tad skinem "Srce je moje violina" i dam je Lepoj Lukić - priznala je svojevremeno Zmijančeva.

Izvor: Alo.rs Foto: youtube screenshot

Komentari / 0

Ostavite komentar