Каја се удаје по четврти пут али само под једним условом!?

Катарина Остојић Каја половином прошле године растала се од Џуниора Џека након осам година везе, а пет година брака. Ово је певачици, иначе, био трећи пут да је изговорила судбоносно "да", али четврти пут тврди да ће се одважити на тако неки корак само уколико буде остала у другом стању.

Забава 04.01.2020 | 13:23
Каја се удаје по четврти пут али само под једним условом!?

Каја и Џуниор Џек растали су се, како је тада сама истакла, зато што се љубав угасила, што свакако није олакшало ситуацију.

"Тешко ми је пало што сам после осам година изашла из те заједнице. Дуг је то период живота који проведеш са неким и што се одједном све некако променило. Не кажу џабе да је развод један од највећих стресова", почела је Каја па је затим објаснила у каквим је односима сада са Џуниором:

"Ми смо се растали на колико толико миран начин, па ми је то смањило стрес колико је могло. Али свакако није било лако и селидба и све што иде уз то."

Након растанка, Каја је упловила у нову везу са хрватским фудбалером Матеом Павловићем, док се Џуниор такође похвалио новом изабраницом Ивом, која је исто Српкиња. Остојићева тврди да је срећна што је ди-џеј наставио даље.

"Не познајем његову нову девојку, али ако је он срећан, мени је стварно драго. Јако бих желела да јесте истински срећан", тврди Каја и додаје да није у контакту са бившим супругом:

"Не чујем се са Џуниором. Контактирамо око неких ствари које су везане за наш развод, ништа друго ту није остало. Пошто се нисмо још званично развели, у процесу смо јер за то треба неко време, то је једини разлог наше комуникације."

Пре Џуниора Каја је била у брачној заједници са Николом Драгојловићем, за кога се удала са 19 година и са којим има ћерку Николину. Након развода Остојићева је неколико година била сама, па је 2009. поново стала на луди камен.

Други пут се удала за кошаркаша Уроша Дувњака, а споразумно су се развели годину дана касније. Певачица тврди да није престала да верује у љубав, али да јој папир више не представља никакву сатисфакцију.

"Не бих да се удајем више, немам те планове. То се просто деси или не. Немам неку аверзију од бракова јер имам три пропала брака, али не бих се више удавала сем уколико се не деси дете. Не размишљам ништа на ту тему", каже Каја, а на питање да ли то значи да би волела да добије друго дете, одговара:

"То се не планира, то се деси или не."

Каја не негира да ужива у новој вези са Матеом, али ипак не жели више да у јавност излаже појединости из свог приватног живота због злурадих људи.

"Ја сам свој приватни живот излагала јавности раније и мислим да то није нешто што треба да се ставља у први план. То је нешто драгоцено што треба да остане само твоје", објашњава певачица и открива да ће се окренути само позитивним људима у наредној години:

"Ова година ми је била катастрофа, па бих волела да се смејем стално и да будем увек насмејана. То бих волела да ми се дешава у наредној години и животу, волим себе у том издању и мислим да сам то заслужила."

Након развода, Каја се иселила из заједничког стана у коме је живела са Џуниором, али је остала да живи у Бриселу са ћерком Николином.

"Ми смо узеле један стан у старом делу Брисела који сам увек волела и то је заиста леп део града. У питању је центар града, некако је господски крај, има пуно ресторана и кафића и живости, што није баш карактеристично за Брисел."

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: инстаграм/ Ало

Коментари / 0

Оставите коментар