Молебани због стања у Црној Гори и у Аустрији

- Епископ аустријско-швајцарски Андреј обавестио је у петак надлежно свештенство и вернике Епархије аустријско-швајцарске да ће бити служени посебни молебани.

Свијет 03.01.2020 | 13:07
Молебани због стања у Црној Гори и у Аустрији

Молебани ће бити служени поводом новонастале ситације у Црној Гори.

Посебни молебани биће служени у Бечу и свим парохијама широм епархије у суботу на светим литургијама и вечерњим службама, као и у недељу на светким литургијама.

"Молимо се Богу да заступништвом Светог Василија Острошког, Светог Петра Цетињског, Светог Арсенија архиепископа српског и свих светих подари милост и мир да се сви проблеми превазиђу, у славу Божију, а ради напретка наше свете Цркве", наводи се у позиву владике Андреја верницима да у што већем броју учествују у најављеним молитвама.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боки

03.01.2020 14:26

Драги срби, ово нам се дешава, јер су се људи из врха српске православне цркве одродили од цркве и народа. Госп. Патријарх иде на славу код додика и врши славски обред под шатором, страшно, одликује политичаре што су нешто придарили СПЦ, а они дају наше паре итд. итд...... Ти исти политичари понижавају, обесправљују наш народ, не процесуирају убице ( Давид и други) и све им црква толерише, ЈАДНО.

ОДГОВОРИТЕ