Сврака имитира звук ватрогасне сирене! (видео)

Занимљив видео снимак свраке која имитира звук сирене ових дана стиже нам из Аустралије. Иако је видео снимак занимљив и симпатичан разлог због она то чини није нимало леп, већ да је прича која се крије иза свракиног имитирања веома потресан..

Занимљивости 03.01.2020 | 19:23
Сврака имитира звук ватрогасне сирене! (видео)

Сврака у овом видеу стоји на огради и имитира звук ватрогасне и сирене хитне помоћи!..

Грегори Ендрјуз снимио је свраку у Њукаслу, у савезној држави Нови Јужни Велс, Аустралија. Потом је своје одушевљење поделио са пријатељима на свом Фацебоок профилу.

"Ово је једна од најсјајнијих ствари икада. Данас сам упознао аустралијску свраку која је научила да опонаша звуке ватрогасних сирена и возила хитне помоћи", написао је он, преноси "Индипендент".

Снимак је постао виралан. Међутим, прави хладни туш су биле речи ватрогасаца из Сеоске ватрогасно-спасилачке бригаде "Копакабана".

"Толико ватрогасних и возила хитне помоћи је прошло кроз Нови Јужни Велс ових дана да је јадна птица вероватно зато почела да имитира сирене тих возила"рекли су.

Александер Вербик из Института за планетарну сигурност у Стокхолму, рекао је да овај видео илуструје стање наше планете.

"Аустралијска сврака је чула толико ватрогасних возила да је почела да копира сирене. Да, наша кућа је запаљена!", написао је он на свом Твитер налогу.

Подсетимо, у четвртак је на хиљаде туриста напустило источну обалу Аустралије јер је за викенд дошло до погоршања ситуације када су пожари у питању, посебно јер су били подстакнути високим температурама и јаким ветром. У Новом Јужном Велсу је само ове недеље уништена 381 кућа, а 18 људи је погинуло откако су почели пожари у септембру.

Извор: Занимљивости.цом

Коментари / 0

Оставите коментар