Дара Бубамара се вратила бившем мужу?!

Дара Бубамара се после три године вратила бившем мужу Милану Кесићу. Фолк звезда се пре неколико дана помирила са бизнисменом из Париза, а заједно су дочекали Нову годину у једном ресторану на Лединама.

Забава 03.01.2020 | 11:12
Дара Бубамара се вратила бившем мужу?!

- Дара је са бившим после развода остала у супер односима. Чули су се скоро сваког дана, највише због Косте, који је везан за обоје. Милан је пре неколико дана стигао из Париза у Београд и одмах јој се јавио. Питао је где пева за дочек Нове године и рекао да би волео да заједно буду те вечери - прича добро обавештени извор близак певачици и додаје да су се Бубамара и Кесић видели два дана пред најлуђу ноћ.

- Отишли су на вечеру и ту је Милан ставио карте на сто. Рекао јој је да му недостаје и да би дао све на свету да поново буду породица. Дара се разнежила на те његове речи, примакла му се и пољубила га је. После су заједно отишли у њен стан и ту провели ноћ.

Бубамара је 31. децембра наступила у једном ресторану на Лединама, у који је Кесић стигао са пријатељем.

- Дара је певала, а Милан се сместио за један од столова. Направила је одличну атмосферу, баш је била супер расположена. Са сцене му је слала пољупце, а он јој је целе вечери наздрављао. Када је сат откуцао поноћ, пришла му је и страсно га пољубила пред свима. Чак је у једном тренутку на Инстаграму објавила снимак на којем се види да Милан и она седе за истим столом - објашњава саговорник.

Фолкерка и бизнисмен сутра путују у Париз, где их већ чека син Коста (11), којег чувају Миланови родитељи.

Дара није желела да призна да је поново у љубави са бившим мужем, али је потврдила да су њих двоје у идиличним односима.

- Људима у Србији није јасно како то да ме бивши муж држи као мало воде на длану. Мене Милан стварно воли, поштује и цени, а и ја њега. Доста ми помаже и имам велику подршку од њега, не мислим ту само на материјалну. Ми ћемо цео живот бити заједно јер имамо предивног сина. Коста наш развод никада није ни осетио - поручила је певачица.

Како сазнаје Информер, Дара и Милан су прексиноћ виђени у једном ресторану на Дедињу. Певачица и бизнисмен су пред свима размењивали нежности, што није остало непримећено.

- Понашали су се као заљубљени голупчићи. Сваки час су се љубакали. Баш су били слатки - испричао нам је човек који се затекао у локалу у исто време када и фолк звезда.

После развода од Милана Дара је често мењала момке, али је имала само једну озбиљну везу, и то са 17 година млађим кошаркашем Немањом Безбрадицом.

- Коначно имам мушкарца каквог сам желела. Нон-стоп смо заједно и испуњава ми све жеље - говорила је својевремено Бубамара, али је веза са Немањом пукла јер је он био исувише љубоморан.

Извор: Информер/Ало.рс Фото: Ало/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар