Dara Bubamara se vratila bivšem mužu?!

Dara Bubamara se posle tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću. Folk zvezda se pre nekoliko dana pomirila sa biznismenom iz Pariza, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu na Ledinama.

Zabava 03.01.2020 | 11:12
Dara Bubamara se vratila bivšem mužu?!

- Dara je sa bivšim posle razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je pre nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gde peva za doček Nove godine i rekao da bi voleo da zajedno budu te večeri - priča dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje da su se Bubamara i Kesić videli dva dana pred najluđu noć.

- Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svetu da ponovo budu porodica. Dara se raznežila na te njegove reči, primakla mu se i poljubila ga je. Posle su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.

Bubamara je 31. decembra nastupila u jednom restoranu na Ledinama, u koji je Kesić stigao sa prijateljem.

- Dara je pevala, a Milan se smestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sede za istim stolom - objašnjava sagovornik.

Folkerka i biznismen sutra putuju u Pariz, gde ih već čeka sin Kosta (11), kojeg čuvaju Milanovi roditelji.

Dara nije želela da prizna da je ponovo u ljubavi sa bivšim mužem, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

- Ljudima u Srbiji nije jasno kako to da me bivši muž drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni, a i ja njega. Dosta mi pomaže i imam veliku podršku od njega, ne mislim tu samo na materijalnu. Mi ćemo ceo život biti zajedno jer imamo predivnog sina. Kosta naš razvod nikada nije ni osetio - poručila je pevačica.

Kako saznaje Informer, Dara i Milan su preksinoć viđeni u jednom restoranu na Dedinju. Pevačica i biznismen su pred svima razmenjivali nežnosti, što nije ostalo neprimećeno.

- Ponašali su se kao zaljubljeni golupčići. Svaki čas su se ljubakali. Baš su bili slatki - ispričao nam je čovek koji se zatekao u lokalu u isto vreme kada i folk zvezda.

Posle razvoda od Milana Dara je često menjala momke, ali je imala samo jednu ozbiljnu vezu, i to sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

- Konačno imam muškarca kakvog sam želela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje - govorila je svojevremeno Bubamara, ali je veza sa Nemanjom pukla jer je on bio isuviše ljubomoran.

Izvor: Informer/Alo.rs Foto: Alo/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar