Пејовић: Данас је 75 дана како нисам пио!

Певач Ацо Пејовић (47) открио је да је у 2020. годину закорачио без порока, али и кога то првог изљуби, након што казаљке откуцају поноћ.

Забава 02.01.2020 | 13:32
Пејовић: Данас је 75 дана како нисам пио!

Пејовић је новогодишњу ноћ провео радно у родној Црној Гори, а ево и кога првог изгрли и изљуби у поноћ.

- А ја сам пуно пута рекао већ кога сам пољубио, кад одбројимо те последње секунде, први човек који је до мене је мој кум, мој гитариста, а кога ћу прво него свог кума да поздравим и честитам. Ако је ту моја супруга, онда је она следећа и тако даље - открио је певач.

Ацо је признао и да већ више од два месеца не конзумира алкохол, али је открио и која је то прва одлука коју је донео у 2020. години.

Ја сам већ то причао, једно 75 дана је данас како нисам пио, а данас је прва одлука да попијем чашу вина, а да се суздржим да не наставим даље - искрен је био певач.

Пејовић је одувек истицао да је врло приважен и да је изградио веома близак однос са ћеркама, а испричао је како је због својих наследница био у улози Деда Мраза.

- Кад су ми клинци били мали, то сам мало чешће радио у то време, тад су капирали да Деда Мраз постоји. Ја истрчим на терасу, па кроз прозор оставим поклоне испод јелке, па супруга уведе децу а ја машем и спуштам се лагано испод прозора, јер као Деда Мраз је отишао и онда скинем све са себе од тога и као фолирам се да сам пропустио то - рекао је Ацо за Пинк.

(Телеграф.рс/Пинк)

Коментари / 0

Оставите коментар