Pejović: Danas je 75 dana kako nisam pio!

Pevač Aco Pejović (47) otkrio je da je u 2020. godinu zakoračio bez poroka, ali i koga to prvog izljubi, nakon što kazaljke otkucaju ponoć.

Zabava 02.01.2020 | 13:32
Pejović: Danas je 75 dana kako nisam pio!

Pejović je novogodišnju noć proveo radno u rodnoj Crnoj Gori, a evo i koga prvog izgrli i izljubi u ponoć.

- A ja sam puno puta rekao već koga sam poljubio, kad odbrojimo te poslednje sekunde, prvi čovek koji je do mene je moj kum, moj gitarista, a koga ću prvo nego svog kuma da pozdravim i čestitam. Ako je tu moja supruga, onda je ona sledeća i tako dalje - otkrio je pevač.

Aco je priznao i da već više od dva meseca ne konzumira alkohol, ali je otkrio i koja je to prva odluka koju je doneo u 2020. godini.

Ja sam već to pričao, jedno 75 dana je danas kako nisam pio, a danas je prva odluka da popijem čašu vina, a da se suzdržim da ne nastavim dalje - iskren je bio pevač.

Pejović je oduvek isticao da je vrlo privažen i da je izgradio veoma blizak odnos sa ćerkama, a ispričao je kako je zbog svojih naslednica bio u ulozi Deda Mraza.

- Kad su mi klinci bili mali, to sam malo češće radio u to vreme, tad su kapirali da Deda Mraz postoji. Ja istrčim na terasu, pa kroz prozor ostavim poklone ispod jelke, pa supruga uvede decu a ja mašem i spuštam se lagano ispod prozora, jer kao Deda Mraz je otišao i onda skinem sve sa sebe od toga i kao foliram se da sam propustio to - rekao je Aco za Pink.

(Telegraf.rs/Pink)

Komentari / 0

Ostavite komentar