Власт треба да размисли о својим поступцима

 – Надам се да ће власт размислити око односа које стварају",  казао је Босић, додајући да они који су на власти уствари постављају стандарде понашања код осталих грађана.

Република Српска 01.01.2020 | 23:06
Власт треба да размисли о својим поступцима

Делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић је рекао пожелио да његови политички противници смање мало ниво тестостерона и да размисле о агресивности која се шири на остатак друштва.

 – Надам се да ће размислити око односа које стварају",  казао је Босић, додајући да они који су на власти уствари постављају стандарде понашања код осталих грађана.

"Одговорност за понашање и климу у друштву је на свима нама, али они који су на власти имају посебну одговорност и додатну тежину. Поручујем им да размисле о својим поступцима и порукама које шаљу у јавност – истакао је Босић, одговарајући на на питање Српскаинфо шта би пожелио политичким противницима у 2020. години.

(БН/Српскаинфо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Попај

02.01.2020 08:18

Власт...???? На челу са њиховим животним"идолом" Рудоњом !!појединима је одузело разум,искључили све осјећаје одговорности и достојанства...за који немају нити да постоји...а све што раде је из ината,малограђанштине и сељачког пексинлука кога никако не могу да се ријеше...! Узалуд сво образовање којим се хвале и форсирају ...завист и генетска злоба је јача и Неда напријед и другачије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.01.2020 09:26

Ето колико су бацали прасину у оци народу о неким издајницима на нивоу БиХ. Сад су они РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПА НЕКА СЕ ПОВУКУ ИЗ ВЛАСТИ НА НИВОУ БиХ. ДА ПОКАЗУ НАРОДУ ДА СУ ОЗБИЉНИ И ДА СТОЈЕ ИЗА СВОЈИХ РИЈЕЦИ. ДИЗУ СЕ ОПТУЗНИЦЕ ПРОТИВ НАСЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА БОРС -а а ОНИ ЦУТЕ. ПРАВИ СУ ЦУТОЛОЗИ, ФУУУУУУЈЈЈЈ

Name

Освит

02.01.2020 09:25

Назалост госп Босицу власт Републике Српске је бахата од кад је постала.Увели су народ у рат и он јос увијек траје ,прво против тудих ,данас против својих.Мање висе све власти у окрузењу су слицне,искљуциве и русилацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

02.01.2020 17:17

Добро је само вама на власти, а нроду поред вас тако бахатих никад горе ни безбједоносно ни материјално, спусти се мало на земљу и види шта народ прича и како живи, никад горе и никад гора власт од када постоји Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

02.01.2020 19:44

Порука за гдју зељку.

Name

Боки

02.01.2020 17:20

Ко и чиме да размисли, на власти су само подобни и 99 % неспособни који раде за власт и иду код вође по своје мишљење, виђено на контра митингу у Бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

02.01.2020 17:24

Криминалци, робне резерве уништене добиле спор против фармланда који је такође уништен све уз асистенцију власти, луд, збуњен, нормалан. Срамно.

ОДГОВОРИТЕ