Vlast treba da razmisli o svojim postupcima

 – Nadam se da će vlast razmisliti oko odnosa koje stvaraju",  kazao je Bosić, dodajući da oni koji su na vlasti ustvari postavljaju standarde ponašanja kod ostalih građana.

Republika Srpska 01.01.2020 | 23:06
Vlast treba da razmisli o svojim postupcima

Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić je rekao poželio da njegovi politički protivnici smanje malo nivo testosterona i da razmisle o agresivnosti koja se širi na ostatak društva.

 – Nadam se da će razmisliti oko odnosa koje stvaraju",  kazao je Bosić, dodajući da oni koji su na vlasti ustvari postavljaju standarde ponašanja kod ostalih građana.

"Odgovornost za ponašanje i klimu u društvu je na svima nama, ali oni koji su na vlasti imaju posebnu odgovornost i dodatnu težinu. Poručujem im da razmisle o svojim postupcima i porukama koje šalju u javnost – istakao je Bosić, odgovarajući na na pitanje Srpskainfo šta bi poželio političkim protivnicima u 2020. godini.

(BN/Srpskainfo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Popaj

02.01.2020 08:18

Vlast...???? Na čelu sa njihovim životnim"idolom" Rudonjom !!pojedinima je oduzelo razum,isključili sve osjećaje odgovornosti i dostojanstva...za koji nemaju niti da postoji...a sve što rade je iz inata,malograđanštine i seljačkog peksinluka koga nikako ne mogu da se riješe...! Uzalud svo obrazovanje kojim se hvale i forsiraju ...zavist i genetska zloba je jača i Neda naprijed i drugačije!

ODGOVORITE
Name

Dragan

02.01.2020 09:26

Eto koliko su bacali prasinu u oci narodu o nekim izdajnicima na nivou BiH. Sad su oni REPREZENTACIJA REPUBLIKE SRPSKE PA NEKA SE POVUKU IZ VLASTI NA NIVOU BiH. DA POKAZU NARODU DA SU OZBILJNI I DA STOJE IZA SVOJIH RIJECI. DIZU SE OPTUZNICE PROTIV NASEG PREDSJEDNIKA BORS -a a ONI CUTE. PRAVI SU CUTOLOZI, FUUUUUUJJJJ

Name

Osvit

02.01.2020 09:25

Nazalost gosp Bosicu vlast Republike Srpske je bahata od kad je postala.Uveli su narod u rat i on jos uvijek traje ,prvo protiv tudih ,danas protiv svojih.Manje vise sve vlasti u okruzenju su slicne,iskljucive i rusilacke.

ODGOVORITE
Name

Boki

02.01.2020 17:17

Dobro je samo vama na vlasti, a nrodu pored vas tako bahatih nikad gore ni bezbjedonosno ni materijalno, spusti se malo na zemlju i vidi šta narod priča i kako živi, nikad gore i nikad gora vlast od kada postoji Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

Boki

02.01.2020 19:44

Poruka za gdju zeljku.

Name

Boki

02.01.2020 17:20

Ko i čime da razmisli, na vlasti su samo podobni i 99 % nesposobni koji rade za vlast i idu kod vođe po svoje mišljenje, viđeno na kontra mitingu u Banja Luci.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

02.01.2020 17:24

Kriminalci, robne rezerve uništene dobile spor protiv farmlanda koji je takođe uništen sve uz asistenciju vlasti, lud, zbunjen, normalan. Sramno.

ODGOVORITE