Секси Карлеуша у мини хаљини издоминирала у новогодишњој ноћи!

Певачица Јелена Карлеуша у новогодишњој ноћи наступила је у луксузном престоничком хотелу, а својом појавом одушевила је све пристуне.

Забава 01.01.2020 | 17:22
Секси Карлеуша у мини хаљини издоминирала у новогодишњој ноћи!

Јелена је на себи имала шљокичасту, минијатурну хаљину, која је истакла њене облине, као и дуге ноге. Када се појавила,  певачица је све изненадила једним детаљем - гламурозним шеширом од циркона и перја у који су сви гледали.

Карлеуша је новогодишњи наступ почела нумером "Тихи убица", а присутни нису могли да одвоје погед од певачице која се потрудила да својим стајлингом и енергијом зада домаћи задатак!

Ређали су се хитови "Слатка мала", "Оствљам те", а публика је у трансу певала заједно са Јеленом.

Атмосферу је запалила када је током кореографије замешала куковима и задњицом, а многим припадницима јачег, али и нежнијег пола, није било свједно у Јелениној близини!

У новогодишњој ноћи уз Јелену биле су и њене наследнице Атина и Ника, као и тетка Данијела.

Пожелела бих у 2020. години оно што је можда најбитније, а то је здравље, јер ја најбоље знам да ценим то, и нема ничег важнијег од тога. И, наравно, оно без чега све не би се вртео у круг, а то је љубав. Само здравље и љубав. Без пара биће тешко, али без љубави је теже. Ето - рекла је Јелена Карлеуша.

Извор: Телеграф.рс Фото: Никола Томић 

Коментари / 0

Оставите коментар