Seksi Karleuša u mini haljini izdominirala u novogodišnjoj noći!

Pevačica Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći nastupila je u luksuznom prestoničkom hotelu, a svojom pojavom oduševila je sve pristune.

Zabava 01.01.2020 | 17:22
Seksi Karleuša u mini haljini izdominirala u novogodišnjoj noći!

Jelena je na sebi imala šljokičastu, minijaturnu haljinu, koja je istakla njene obline, kao i duge noge. Kada se pojavila,  pevačica je sve iznenadila jednim detaljem - glamuroznim šeširom od cirkona i perja u koji su svi gledali.

Karleuša je novogodišnji nastup počela numerom "Tihi ubica", a prisutni nisu mogli da odvoje poged od pevačice koja se potrudila da svojim stajlingom i energijom zada domaći zadatak!

Ređali su se hitovi "Slatka mala", "Ostvljam te", a publika je u transu pevala zajedno sa Jelenom.

Atmosferu je zapalila kada je tokom koreografije zamešala kukovima i zadnjicom, a mnogim pripadnicima jačeg, ali i nežnijeg pola, nije bilo svjedno u Jeleninoj blizini!

U novogodišnjoj noći uz Jelenu bile su i njene naslednice Atina i Nika, kao i tetka Danijela.

Poželela bih u 2020. godini ono što je možda najbitnije, a to je zdravlje, jer ja najbolje znam da cenim to, i nema ničeg važnijeg od toga. I, naravno, ono bez čega sve ne bi se vrteo u krug, a to je ljubav. Samo zdravlje i ljubav. Bez para biće teško, ali bez ljubavi je teže. Eto - rekla je Jelena Karleuša.

Izvor: Telegraf.rs Foto: Nikola Tomić 

Komentari / 0

Ostavite komentar