Београђани дочекали 2020. годину уз Лепу Брену и спектакуларан ватромет!

Испред Дома Народне скупштине певачица Лепа Брена довела је атмосферу до усијања, а уз Брену и ватромет за памћење Београђани, као и туристи, дочекали су Нову 2020. годину.

Забава 01.01.2020 | 15:31
Београђани дочекали 2020. годину уз Лепу Брену и спектакуларан ватромет!

Брена је пред наступ рекла да је рођена спремна, а када се појавила на бини својим ванвременским хитовима запалила је атмосферу. Она је открила и на кога ће помислити у поноћ.

- Ја увек помислисм на моју породицу и моје најближе. Научили смо да честитамо Нову годину једни другима у току дана! Сутра ћемо да се видимо на заједничком ручку, вечери... - рекла је певачица.

Брена је ређала своје хитове, а у глас са њом певало је неколико хиљада људи који су на отвореном дочекали 2020. годину!

Певачица се максимално заштитила од хладноће, па је тако наступила у бунди , капи са крзном, али и рукавицама. Хладну ноћ окупљенима угрејала је својим песмама!

Ни ове године ватромет није изостао, па су се окупљени одушевили спектаклом које је град Београд приредио за овогодишњи дочек! Снимак ватромета можете погледати ОВДЕ!

Пре Брене, испред скупштине атмосферу је подгрејала Маја Беровић.

Маја је изашла на бину у шљокичастим панталонама и белој ролци преко које је имала шарену бунду. Она се прво обратила многобројној публици, а онда је запевала свој велики хит.

Желим да у Новој години буде много више беба - рекла је певачица и запевала песму "Харем".

Певачица је наставила са нумерама "Сама" и "Алкохол" којима је наступом подгрејала атмосферу у новогодишњој ноћи.

Маја је својим песмама и сценским наступом запалила Београд и хиљаде људи, а публика је хорски са певачицом певала њене највеће хитове.

Атмосферу са Мајиног наступа погледајте ОВДЕ!

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар