Beograđani dočekali 2020. godinu uz Lepu Brenu i spektakularan vatromet!

Ispred Doma Narodne skupštine pevačica Lepa Brena dovela je atmosferu do usijanja, a uz Brenu i vatromet za pamćenje Beograđani, kao i turisti, dočekali su Novu 2020. godinu.

Zabava 01.01.2020 | 15:31
Beograđani dočekali 2020. godinu uz Lepu Brenu i spektakularan vatromet!

Brena je pred nastup rekla da je rođena spremna, a kada se pojavila na bini svojim vanvremenskim hitovima zapalila je atmosferu. Ona je otkrila i na koga će pomisliti u ponoć.

- Ja uvek pomislism na moju porodicu i moje najbliže. Naučili smo da čestitamo Novu godinu jedni drugima u toku dana! Sutra ćemo da se vidimo na zajedničkom ručku, večeri... - rekla je pevačica.

Brena je ređala svoje hitove, a u glas sa njom pevalo je nekoliko hiljada ljudi koji su na otvorenom dočekali 2020. godinu!

Pevačica se maksimalno zaštitila od hladnoće, pa je tako nastupila u bundi , kapi sa krznom, ali i rukavicama. Hladnu noć okupljenima ugrejala je svojim pesmama!

Ni ove godine vatromet nije izostao, pa su se okupljeni oduševili spektaklom koje je grad Beograd priredio za ovogodišnji doček! Snimak vatrometa možete pogledati OVDE!

Pre Brene, ispred skupštine atmosferu je podgrejala Maja Berović.

Maja je izašla na binu u šljokičastim pantalonama i beloj rolci preko koje je imala šarenu bundu. Ona se prvo obratila mnogobrojnoj publici, a onda je zapevala svoj veliki hit.

Želim da u Novoj godini bude mnogo više beba - rekla je pevačica i zapevala pesmu "Harem".

Pevačica je nastavila sa numerama "Sama" i "Alkohol" kojima je nastupom podgrejala atmosferu u novogodišnjoj noći.

Maja je svojim pesmama i scenskim nastupom zapalila Beograd i hiljade ljudi, a publika je horski sa pevačicom pevala njene najveće hitove.

Atmosferu sa Majinog nastupa pogledajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar