Новогодишњи поклон Александре Радовић- нова песма!

Регионална музичка звезда Александра Радовић данас је објавила нову песму "Где ћеш ову ноћ", са жељом да публици приреди право новогодишње изненађење.

Забава 31.12.2019 | 18:33
Новогодишњи поклон Александре Радовић- нова песма!

- Одлучила сам да публици поклоним нову песму у сусрет Новој години. "Где ћеш ову ноћ" је једна од песама која ће се наћи на мом новом албуму, чији се излазак очекује на самом почетку 2020. године. Мој тим и ја, дуго и предано смо радили на песмама, као и на спотовима које ћемо ускоро представити. Празници ме посебно инспиришу, и признајем, била сам помало нестрпљива да вам откријем део свега онога што спремамо за годину пред нама! – каже Александра Радовић.

Након великог успеха албума „Царство“, са кога су се издвојили хитови "Бескрајно", "Царство туге", "Живео крај“, публика са нестрпљењем очекује нове песме. Поред Александриних актуелних синглова "Не волим те" и "Љубави моја", уз које сада долази и "Где ћеш ову ноћ", на албуму ће се наћи још шест нових песама.

Музику и текст песме „Где ћеш ову ноћ“ потписује чувена Александра Милутиновић, а аранжман продуцент Махир Сарихоџић, са којим је Александра сарађивала и на претходном албуму. Спот је снимљен у сарадњи са продукцијом „НН Медиа“.

Погледајте спот:

(Терлеграф.рс ) 

хттпс://yоуту.бе/80Л0ХдwЗ8НИ

Коментари / 0

Оставите коментар