Novogodišnji poklon Aleksandre Radović- nova pesma!

Regionalna muzička zvezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pesmu "Gde ćeš ovu noć", sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje.

Zabava 31.12.2019 | 18:33
Novogodišnji poklon Aleksandre Radović- nova pesma!

- Odlučila sam da publici poklonim novu pesmu u susret Novoj godini. "Gde ćeš ovu noć" je jedna od pesama koja će se naći na mom novom albumu, čiji se izlazak očekuje na samom početku 2020. godine. Moj tim i ja, dugo i predano smo radili na pesmama, kao i na spotovima koje ćemo uskoro predstaviti. Praznici me posebno inspirišu, i priznajem, bila sam pomalo nestrpljiva da vam otkrijem deo svega onoga što spremamo za godinu pred nama! – kaže Aleksandra Radović.

Nakon velikog uspeha albuma „Carstvo“, sa koga su se izdvojili hitovi "Beskrajno", "Carstvo tuge", "Živeo kraj“, publika sa nestrpljenjem očekuje nove pesme. Pored Aleksandrinih aktuelnih singlova "Ne volim te" i "Ljubavi moja", uz koje sada dolazi i "Gde ćeš ovu noć", na albumu će se naći još šest novih pesama.

Muziku i tekst pesme „Gde ćeš ovu noć“ potpisuje čuvena Aleksandra Milutinović, a aranžman producent Mahir Sarihodžić, sa kojim je Aleksandra sarađivala i na prethodnom albumu. Spot je snimljen u saradnji sa produkcijom „NN Media“.

Pogledajte spot:

(Terlegraf.rs ) 

https://youtu.be/80L0HdwZ8NI

Komentari / 0

Ostavite komentar