Фоча: Након свађе ножем га исјекао по тијелу

Припадници Полицијске управе Фоча синоћ су око 23.20 ухапсили П. М. и Б. Д., због сумње да су починили кривична дјела тјелесна повреда и оштећење туђе ствари.

Република Српска 31.12.2019 | 10:01
Фоча: Након свађе ножем га исјекао по тијелу

Претходно је полицајцима пријављено да је испред кафане „Даца“ у Фочи избила свађа између П. М. и Б. Д.

Потом је Б. Д. разбио стакло на кући П. М., након чега му је он узвратио ножем те га посјекао по доњим и горњим екстремитетима. 

Повријеђеном Б. Д. љекарска помоћ указана је у Дому здравља у Фочи. Актери су алкотестирани те је утврђено да су обојица били пијани.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње.

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дно дна

31.12.2019 13:37

Мањег града а висе криминалаца по глави становника нема на кугли земаљској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врс

31.12.2019 17:13

Путеви и раскршћа дроге, кријучарења миграната, цигарета + ауто мафија + кладионицарска мафија + довели су до тога да је огроман проценат становника општине уплетен у криминалне сфере било као деректан актер, или као сауцесник на неки нацин.. На малом простору дјелује доста супростављених кланова који су толико ојачали и постали толико дрски да не презају ни од пријетњи и застасивања полиције (оних преосталих који нису уплетени у криминал или нису на њиховом платном списку). Углавном све сазрело за једну нашу "сабљу"... Наравно кад би било политицке воље са се са криминалом у Фочи обрачуна