Foča: Nakon svađe nožem ga isjekao po tijelu

Pripadnici Policijske uprave Foča sinoć su oko 23.20 uhapsili P. M. i B. D., zbog sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda i oštećenje tuđe stvari.

Republika Srpska 31.12.2019 | 10:01
Foča: Nakon svađe nožem ga isjekao po tijelu

Prethodno je policajcima prijavljeno da je ispred kafane „Daca“ u Foči izbila svađa između P. M. i B. D.

Potom je B. D. razbio staklo na kući P. M., nakon čega mu je on uzvratio nožem te ga posjekao po donjim i gornjim ekstremitetima. 

Povrijeđenom B. D. ljekarska pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Foči. Akteri su alkotestirani te je utvrđeno da su obojica bili pijani.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

(Avaz)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dno dna

31.12.2019 13:37

Manjeg grada a vise kriminalaca po glavi stanovnika nema na kugli zemaljskoj

ODGOVORITE
Name

Vrs

31.12.2019 17:13

Putevi i raskršća droge, krijučarenja migranata, cigareta + auto mafija + kladionicarska mafija + doveli su do toga da je ogroman procenat stanovnika opštine upleten u kriminalne sfere bilo kao derektan akter, ili kao saucesnik na neki nacin.. Na malom prostoru djeluje dosta suprostavljenih klanova koji su toliko ojačali i postali toliko drski da ne prezaju ni od prijetnji i zastasivanja policije (onih preostalih koji nisu upleteni u kriminal ili nisu na njihovom platnom spisku). Uglavnom sve sazrelo za jednu našu "sablju"... Naravno kad bi bilo politicke volje sa se sa kriminalom u Foči obračuna