Снажна подршка Србима у Црној Гори из Гацка

У саборном храму у Гацку вечерас је преко хиљаду вјерника присуствовало вечерњем богослужењу и молебну за подршку браћи Србима у Црној Гори у одбрани српских светиња.

Република Српска 29.12.2019 | 20:47
Снажна подршка Србима у Црној Гори из Гацка

Вечерњем богослужењу присуствовао је и начелник општине Гацко Милан Радмиловић, као и високи функционер Српске демократске странке Вукота Говедарица, који су заједно са суграђанима прошетали улицама тога града на тај начин исказали своју подршку да су уз СПЦ и браћу у Црној Гори.

Коментаришући дешавања у Црној Гори, начелник општине Милан Радмиловић је рекао да су Гачани још једном показали пуну подршку браћи у Црној Гори и послали јасну поруку да су уз њих у одбрани српских светиња.

Он је подсјетио да су прије два дана и одборници локалне скупштине послали писмо подршке Србима и свештенству СПЦ у Црној Гори да истрају у одбрани српских светиња.

 

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Кифла

29.12.2019 20:58

Сви у аутобусе и у ЦГ. Од молебана нема селамета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кифла

30.12.2019 00:15

Дрзи се ти Сирокаце и не мјесај се.

Name

!!!

29.12.2019 21:49

БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО БРАЦО ХЕРЦЕГОВЦИ! ДАЦЕ БОГ ДА СТАНЕ ОВО ЗЛО НА СВЕТОЈ ЗЕМЉИ СРПСКОЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка од срца

30.12.2019 11:59

Свака част Гачанима и осталим Херцеговцима, јер су се показали достојним вјере предака. Тужно је што у Семберији није било никакве подршке, јер сав српски народ треба бити против оваквих потеза накарадног режима. Ово је борба за опстанак српске нације у ЦГ, а како се чини и уопште...

Name

Гоца

30.12.2019 15:35

Нешто не штима у СПЦ, одродила се од народа и постала превише комерцијална. Нисам никад чуо да поможе сиротињи, да прослави славу већ све наплаћује, од свијеће, крштења, сахране без обзира на мат. статус верника. Дијели људе на богате којима Иринеј и на славе иде и на биједни ке којима не придају никакву пажњу. Свештеници бахати и више личе на тајкуне са којима се друже него на свештена лица. Углавном због тога и не идем у цркву и као што рече онај руски писац, не треба ми посредник до бога, поготову овакви... Бољи је верник онај који искрено верује него ови што то јавно причају и рекламира ју се донацијама и додворавању Иринеј а он их подржава пред изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Гоца

30.12.2019 22:19

Све сте у праву, чак се може још додати.