Snažna podrška Srbima u Crnoj Gori iz Gacka

U sabornom hramu u Gacku večeras je preko hiljadu vjernika prisustvovalo večernjem bogosluženju i molebnu za podršku braći Srbima u Crnoj Gori u odbrani srpskih svetinja.

Republika Srpska 29.12.2019 | 20:47
Snažna podrška Srbima u Crnoj Gori iz Gacka

Večernjem bogosluženju prisustvovao je i načelnik opštine Gacko Milan Radmilović, kao i visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, koji su zajedno sa sugrađanima prošetali ulicama toga grada na taj način iskazali svoju podršku da su uz SPC i braću u Crnoj Gori.

Komentarišući dešavanja u Crnoj Gori, načelnik opštine Milan Radmilović je rekao da su Gačani još jednom pokazali punu podršku braći u Crnoj Gori i poslali jasnu poruku da su uz njih u odbrani srpskih svetinja.

On je podsjetio da su prije dva dana i odbornici lokalne skupštine poslali pismo podrške Srbima i sveštenstvu SPC u Crnoj Gori da istraju u odbrani srpskih svetinja.

 

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Kifla

29.12.2019 20:58

Svi u autobuse i u CG. Od molebana nema selameta!

ODGOVORITE
Name

Re Kifla

30.12.2019 00:15

Drzi se ti Sirokace i ne mjesaj se.

Name

!!!

29.12.2019 21:49

BOG VAS BLAGOSLOVIO BRACO HERCEGOVCI! DACE BOG DA STANE OVO ZLO NA SVETOJ ZEMLJI SRPSKOJ!

ODGOVORITE
Name

Podrška od srca

30.12.2019 11:59

Svaka čast Gačanima i ostalim Hercegovcima, jer su se pokazali dostojnim vjere predaka. Tužno je što u Semberiji nije bilo nikakve podrške, jer sav srpski narod treba biti protiv ovakvih poteza nakaradnog režima. Ovo je borba za opstanak srpske nacije u CG, a kako se čini i uopšte...

Name

Goca

30.12.2019 15:35

Nešto ne štima u SPC, odrodila se od naroda i postala previše komercijalna. Nisam nikad čuo da pomože sirotinji, da proslavi slavu već sve naplaćuje, od svijeće, krštenja, sahrane bez obzira na mat. status vernika. Dijeli ljude na bogate kojima Irinej i na slave ide i na bijedni ke kojima ne pridaju nikakvu pažnju. Sveštenici bahati i više liče na tajkune sa kojima se druže nego na sveštena lica. Uglavnom zbog toga i ne idem u crkvu i kao što reče onaj ruski pisac, ne treba mi posrednik do boga, pogotovu ovakvi... Bolji je vernik onaj koji iskreno veruje nego ovi što to javno pričaju i reklamira ju se donacijama i dodvoravanju Irinej a on ih podržava pred izbore

ODGOVORITE
Name

Za Goca

30.12.2019 22:19

Sve ste u pravu, čak se može još dodati.