Роналдо ми је открио тајну свог успјеха!

Најбољи српски спортиста и најбољи фудбалер планете разменили мишљења и филозофију тренинга

Спорт 29.12.2019 | 21:10
Роналдо ми је открио тајну свог успјеха!

Новак Ђоковић светска тениска звезда и Кристијано Роналдо светска фудбалска звезда тренирали су заједно у једној теретани у Дубаију. Новак се спрема за Аустралијан опен, а Кристијано је искористио паузу током Божићних празника у Италији.

Његов приступ тренингу је фасцинантан

Двојица модерних гладијатора имали су прилике да размене мишљења, филозофију приступа тренингу, а Новак је признао да га је Португалац одушевио:

"Задовољство је било тренирати са Роналдом који ме је одушевио својом преданошћу спорту и телу. Изузетно му се дивим и поштујем све што је у свом спорту постигао.

Оно сто ме је највише импресионирало је начин на који прича о свом односу са фудбалом", каже Ђоковић за Телеграф и додаје.

Он само жели да се игра

"Драго ми је са чујем и видим како један тако велики шампион и спортиста који је прошао пуно тога и даље негује и вреднује радост и емоције детета који је заљубљен у фудбалску игру.

То је основа и извор мотивације сваког спортисте. То је разлог зашто већина нас као деца желимо да се бацимо спортом", рекао је Ђоковић и додао:

"Инспиративно је видети када неко на тако високом спортском нивоу успео да очува јаку везу са унутрашњим дететом које је и даље заљубљено до ушију у шутирање лопте и безбрижно играње", каже Ђоковић.

(Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар