Ronaldo mi je otkrio tajnu svog uspjeha!

Najbolji srpski sportista i najbolji fudbaler planete razmenili mišljenja i filozofiju treninga

Sport 29.12.2019 | 21:10
Ronaldo mi je otkrio tajnu svog uspjeha!

Novak Đoković svetska teniska zvezda i Kristijano Ronaldo svetska fudbalska zvezda trenirali su zajedno u jednoj teretani u Dubaiju. Novak se sprema za Australijan open, a Kristijano je iskoristio pauzu tokom Božićnih praznika u Italiji.

Njegov pristup treningu je fascinantan

Dvojica modernih gladijatora imali su prilike da razmene mišljenja, filozofiju pristupa treningu, a Novak je priznao da ga je Portugalac oduševio:

"Zadovoljstvo je bilo trenirati sa Ronaldom koji me je oduševio svojom predanošću sportu i telu. Izuzetno mu se divim i poštujem sve što je u svom sportu postigao.

Ono sto me je najviše impresioniralo je način na koji priča o svom odnosu sa fudbalom", kaže Đoković za Telegraf i dodaje.

On samo želi da se igra

"Drago mi je sa čujem i vidim kako jedan tako veliki šampion i sportista koji je prošao puno toga i dalje neguje i vrednuje radost i emocije deteta koji je zaljubljen u fudbalsku igru.

To je osnova i izvor motivacije svakog sportiste. To je razlog zašto većina nas kao deca želimo da se bacimo sportom", rekao je Đoković i dodao:

"Inspirativno je videti kada neko na tako visokom sportskom nivou uspeo da očuva jaku vezu sa unutrašnjim detetom koje je i dalje zaljubljeno do ušiju u šutiranje lopte i bezbrižno igranje", kaže Đoković.

(Telegraf)

Komentari / 0

Ostavite komentar