Анабела и Андреј Атијас се званично развели!

Анабела и Андреј Атијас у среду, 25. децембра, званично су се развели у Другом основном суду у Београду, три месеца након што су се разишли.

Забава 26.12.2019 | 21:39
Анабела и Андреј Атијас се званично развели!

Њих двоје имају ћерку Бланкицу коју су добили у браку, а јуче су неколико минута пре 14 часова заједно стигли у установу, у пратњи адвоката. Пред судијом су се задржали мање од пола сата и о свему су се лако договорили, будући да је њихов развод споразуман.

Андреј је, подсетимо, на одвикавању од алкохола и тренутно се налази на једној клиници за лечење од болести зависности у Београду. Недавно је пред камерама признао да седам година води тешку борбу са алкохолом, а током лечења Анабела га максимално подржава, као и њене ћерке.

Анабелина и Андрејева ћерка Бланкица ће у периоду док је њен тата на лечењу од алкохолизма живети код мајке, што је и до сада био случај.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2019-12-26/12262019063352.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="517" />

Њих двоје разишли су се у септембру, а Андреј је недавно проговорио о одласку на лечење.

- Највише ме мотивисала породица. Својевољно сам дошао, размишљао сам дуго о томе да не одем корак даље. <стронг>У овом тежем стању сам задњих седам година. <стронг>Тешко је признати ко је алкохоличар, ко није. То све крене корак по корак и онда те довуче до неке пропасти, ти ни сам не приметиш више да си у томе - признао је Андреј, Анабелин бивши муж.

Извор: Терлеграф.рс  Фото: Никола Томић /принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар