Anabela i Andrej Atijas se zvanično razveli!

Anabela i Andrej Atijas u sredu, 25. decembra, zvanično su se razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, tri meseca nakon što su se razišli.

Zabava 26.12.2019 | 21:39
Anabela i Andrej Atijas se zvanično razveli!

Njih dvoje imaju ćerku Blankicu koju su dobili u braku, a juče su nekoliko minuta pre 14 časova zajedno stigli u ustanovu, u pratnji advokata. Pred sudijom su se zadržali manje od pola sata i o svemu su se lako dogovorili, budući da je njihov razvod sporazuman.

Andrej je, podsetimo, na odvikavanju od alkohola i trenutno se nalazi na jednoj klinici za lečenje od bolesti zavisnosti u Beogradu. Nedavno je pred kamerama priznao da sedam godina vodi tešku borbu sa alkoholom, a tokom lečenja Anabela ga maksimalno podržava, kao i njene ćerke.

Anabelina i Andrejeva ćerka Blankica će u periodu dok je njen tata na lečenju od alkoholizma živeti kod majke, što je i do sada bio slučaj.

Njih dvoje razišli su se u septembru, a Andrej je nedavno progovorio o odlasku na lečenje.

- Najviše me motivisala porodica. Svojevoljno sam došao, razmišljao sam dugo o tome da ne odem korak dalje. U ovom težem stanju sam zadnjih sedam godina. Teško je priznati ko je alkoholičar, ko nije. To sve krene korak po korak i onda te dovuče do neke propasti, ti ni sam ne primetiš više da si u tome - priznao je Andrej, Anabelin bivši muž.

Izvor: Terlegraf.rs  Foto: Nikola Tomić /printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar