Наташа улаже 200.000 евра за спектакл у Штарк арени!

Наташа Беквалац скоро сав новац зарађен од летње турнеје уложила је у организацију концерта који је заказала за фебруар у Штарк арени, а како Курир Старс сазнаје, реч је о суми од близу 200.000 евра!

Забава 26.12.2019 | 19:48
Наташа улаже 200.000 евра за спектакл у Штарк арени!

Без сумње, биће то спектакл досад невиђен у српској престоници, не само по уложеном новцу већ и по другим детаљима које плавокоса певачица припрема за своју публику. Детаље о томе испричао нам је један њен сарадник.

"Наравно да нисмо планирали толики трошак за концерт, али ето десило се тако. Наташа, као и њени најближи сарадници, смислили су фантастичну концепцију, са најсавременијом технологијом, расветом, видео-бимовима, играчима, музичарима. Кад смо трошкове ставили на папир, дошли смо до те невероватне бројке", каже наш извор.

Беквалчева нимало није паничила када је чула да ће остати без зарађених пара.

"Можда ће некоме звучати чудно, али она нам је кроз шалу рекла - Па добро, није ми први пут. Идемо даље. Још кад је чула да се карте одлично продају, тек је онда схватила да ће се труд, а и уложени новац, исплатити", додао је наш саговорник.

Да се исплати веровање у свој рад и труд, Наташа је већ имала прилику да осети на својој кожи. После дискографске паузе од пре неколико година, снимила је хит песму "Оригинал", у коју је уложила последњи динар, али је захваљући њој успела да се врати на врх поп сцене.

"Заиста је било тешких ситуација из којих сам ипак изашла много јача. Мој кум Ален написао је песму 'Оригинал', која је била увертира за све оно што сам сада представила својој публици. У том тренутку нисам имала новца да снимим песму. Ален и ја смо отишли до момака који се баве продукцијом. Рекла сам им: 'Ја новац немам, али се надам да ћете веровати у ову песму и да ћете је снимити гратис.' Ако ми верујете, у том тренутку нисам имала ни за кифлу. Толико сам била банкрот. Да би се нашалио са мном, мој кум је отишао до пекаре, одакле ми је донео јогурт и једну кифлу", нашалила се Наташа тада.

Подсетимо, Курир је пре неколико месеци писао о певачима који су прошлог лета највише зарадили од наступа, а међу њима је била и Беквалчева. Она је за 30 концерата инкасирала више од 200.000 евра, с обзиром на то да јој је просечан хонорар био око 7.000 евра, све то ће сада уложити у концерт у Арени, који је заказан за 14. фебруар 2020. године.

Извор: Курир.рс Фото: Владимир Шпорчић

Коментари / 0

Оставите коментар