Nataša ulaže 200.000 evra za spektakl u Štark areni!

Nataša Bekvalac skoro sav novac zarađen od letnje turneje uložila je u organizaciju koncerta koji je zakazala za februar u Štark areni, a kako Kurir Stars saznaje, reč je o sumi od blizu 200.000 evra!

Zabava 26.12.2019 | 19:48
Nataša ulaže 200.000 evra za spektakl u Štark areni!

Bez sumnje, biće to spektakl dosad neviđen u srpskoj prestonici, ne samo po uloženom novcu već i po drugim detaljima koje plavokosa pevačica priprema za svoju publiku. Detalje o tome ispričao nam je jedan njen saradnik.

"Naravno da nismo planirali toliki trošak za koncert, ali eto desilo se tako. Nataša, kao i njeni najbliži saradnici, smislili su fantastičnu koncepciju, sa najsavremenijom tehnologijom, rasvetom, video-bimovima, igračima, muzičarima. Kad smo troškove stavili na papir, došli smo do te neverovatne brojke", kaže naš izvor.

Bekvalčeva nimalo nije paničila kada je čula da će ostati bez zarađenih para.

"Možda će nekome zvučati čudno, ali ona nam je kroz šalu rekla - Pa dobro, nije mi prvi put. Idemo dalje. Još kad je čula da se karte odlično prodaju, tek je onda shvatila da će se trud, a i uloženi novac, isplatiti", dodao je naš sagovornik.

Da se isplati verovanje u svoj rad i trud, Nataša je već imala priliku da oseti na svojoj koži. Posle diskografske pauze od pre nekoliko godina, snimila je hit pesmu "Original", u koju je uložila poslednji dinar, ali je zahvaljući njoj uspela da se vrati na vrh pop scene.

"Zaista je bilo teških situacija iz kojih sam ipak izašla mnogo jača. Moj kum Alen napisao je pesmu 'Original', koja je bila uvertira za sve ono što sam sada predstavila svojoj publici. U tom trenutku nisam imala novca da snimim pesmu. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: 'Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis.' Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu", našalila se Nataša tada.

Podsetimo, Kurir je pre nekoliko meseci pisao o pevačima koji su prošlog leta najviše zaradili od nastupa, a među njima je bila i Bekvalčeva. Ona je za 30 koncerata inkasirala više od 200.000 evra, s obzirom na to da joj je prosečan honorar bio oko 7.000 evra, sve to će sada uložiti u koncert u Areni, koji je zakazan za 14. februar 2020. godine.

Izvor: Kurir.rs Foto: Vladimir Šporčić

Komentari / 0

Ostavite komentar