Маја Маријана на мети бившег због новог дечка!

Маја Маријана (45) променила је живот из корена и ужива са петнаест година млађим дечком, али и даље нема мира због бившег мужа Младена Шмракића, коме, по свему судећи, не одговара да она буде срећна с новим изабраником.

Забава 26.12.2019 | 18:37
Маја Маријана на мети бившег због новог дечка!

Према речима Курировог извора, менаџер је, иако има дете са певачицом, решио да јој загорча живот, и то тако што је закључао стан који јој је поклонио док су били у заједници.

- Маја је прошла Танталове муке због бившег мужа. Трпела је све и свашта, и сада, када је заљубљена, спокојна и срећна, опет нема мира. Шмакић јој је поклонио стан на Кошутњаку. Та некретнина је заиста савршена, поглед је диван, одличан распоред и велика тераса. У њој је живела неко време, а онда се Младен доселио и настали су проблеми. Певачица то није могла да трпи и отишла је из стана прича  извор и додаје:

Опростила се

Када је изашла, оставила је гардеробу и шминку, а он јој више није омогућио приступ стану. Али није закључао само тај стан него и онај у којем су живели када су почели да се забављају. У њему се налазе све Мајине музичке награде и признања и никада није могла да оде да их узме. Према речима  саговорника Курира, Маријана се опростила од свих стварчица зарад мира са млађим дечком.

- Толико јој је лепо у вези да је изнајмила стан само да би имала свој мир. Сваки дан су заједно, малтене живе заједно. Он је изузетно цени и поштује и помаже јој око свега. Разуме проблеме које има са бившим супругом и труди се да јој олакша колико год може. Иако је доста млађи од ње, он се понаша зрело и одговорно - завршава наш саговорник. Овим поводом позвали смо Маријану, која није била расположена да прича на ову тему.

- Зашто увек да причам о тим глупостима? Зашто увек та питања, да л’ ћу до краја живота да одговарам на такве будалаштине? Имам све што ми је потребно. Гледам своја посла. Хоћу на миру да живим и уживам. Радим стално, никога не дирам, иде Нова година, снимам нове песме. Преселила сам се у други стан и не знам шта ко има мене да узима у уста. Ја се бавим певањем и не волим да будем у медијима. Дође ми да се испишем из естрадних уметника и да више никад не проговорим о приватном животу - рекла је Маја.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

исабелкедем22

26.10.2023 16:30

Била сам тако депресивна када ме је мој љубавник оставио због другог момка након што смо излазили пет година, покушао сам да је преклињем да ми се врати, она је одбила и рекла да више нема осећања према мени. Постао сам тужан човек након свега што смо прошли кроз нашу љубав заједно, после све љубави коју смо делили у прошлости, нисам могао да замислим свој живот без ње, јер је моја љубав према њој била непроцењива трговина из било ког разлога, једног дана када Прегледао сам интернет видео сам коментар о томе да има моћ да врати бившег љубавника и одлучио сам да покушам да се видим тако што ћу га контактирати и он ми је одмах одговорио и објаснио сам кроз шта пролазим а он је рекао да је други мушкарац користећи вуду чини на њу, због чега ме је оставила због њега, упркос мојој бризи за њу и он обећава да ће ми помоћи да вратим свог љубавника, а такође ће ми помоћи да га умртвим чини да не може узвратио ми је у будућности, за мање од три дана једног момка је упуцала непозната особа момци на Флориди и за пет дана моја девојка је била у мојој кући и чекала да дођем са посла, а када сам то урадио, почела је да моли, рекавши да јој је жао што никада није знала шта је на њој. хвала ДР АПАТА сада сам задовољан својом девојком и сада све иде глатко. контактирајте апата за било коју чаролију освете и ек чаролију преко драпата4@гмаил.цом. Можете га контактирати и на ВхатсАпп-у или Вибер-у на (+27626233410).

ОДГОВОРИТЕ