Maja Marijana na meti bivšeg zbog novog dečka!

Maja Marijana (45) promenila je život iz korena i uživa sa petnaest godina mlađim dečkom, ali i dalje nema mira zbog bivšeg muža Mladena Šmrakića, kome, po svemu sudeći, ne odgovara da ona bude srećna s novim izabranikom.

Zabava 26.12.2019 | 18:37
Maja Marijana na meti bivšeg zbog novog dečka!

Prema rečima Kurirovog izvora, menadžer je, iako ima dete sa pevačicom, rešio da joj zagorča život, i to tako što je zaključao stan koji joj je poklonio dok su bili u zajednici.

- Maja je prošla Tantalove muke zbog bivšeg muža. Trpela je sve i svašta, i sada, kada je zaljubljena, spokojna i srećna, opet nema mira. Šmakić joj je poklonio stan na Košutnjaku. Ta nekretnina je zaista savršena, pogled je divan, odličan raspored i velika terasa. U njoj je živela neko vreme, a onda se Mladen doselio i nastali su problemi. Pevačica to nije mogla da trpi i otišla je iz stana priča  izvor i dodaje:

Oprostila se

Kada je izašla, ostavila je garderobu i šminku, a on joj više nije omogućio pristup stanu. Ali nije zaključao samo taj stan nego i onaj u kojem su živeli kada su počeli da se zabavljaju. U njemu se nalaze sve Majine muzičke nagrade i priznanja i nikada nije mogla da ode da ih uzme. Prema rečima  sagovornika Kurira, Marijana se oprostila od svih stvarčica zarad mira sa mlađim dečkom.

- Toliko joj je lepo u vezi da je iznajmila stan samo da bi imala svoj mir. Svaki dan su zajedno, maltene žive zajedno. On je izuzetno ceni i poštuje i pomaže joj oko svega. Razume probleme koje ima sa bivšim suprugom i trudi se da joj olakša koliko god može. Iako je dosta mlađi od nje, on se ponaša zrelo i odgovorno - završava naš sagovornik. Ovim povodom pozvali smo Marijanu, koja nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

- Zašto uvek da pričam o tim glupostima? Zašto uvek ta pitanja, da l’ ću do kraja života da odgovaram na takve budalaštine? Imam sve što mi je potrebno. Gledam svoja posla. Hoću na miru da živim i uživam. Radim stalno, nikoga ne diram, ide Nova godina, snimam nove pesme. Preselila sam se u drugi stan i ne znam šta ko ima mene da uzima u usta. Ja se bavim pevanjem i ne volim da budem u medijima. Dođe mi da se ispišem iz estradnih umetnika i da više nikad ne progovorim o privatnom životu - rekla je Maja.

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar