Глумчевом сину дозвољено да дође у Србију

Миљко Живојиновић, син легендарног глумца Бате Живојиновића, имао је жељу да присуствује мајчиној сахрани која ће бити одржана данас, а молба коју је поднио предсједнику Србије Александру Вучићу и надлежнима да му то омогуће је услишена.

Забава 26.12.2019 | 13:28
Глумчевом сину дозвољено да дође у Србију

Њему није било дозвољено да присуствује сахрани свог оца, у мају 2016. године. Против Живојиновића млађег је поднијета оптужница за злоупотребу службеног положаја док је био стечајни управник “Рада”. Апелациони суд је донио одлуку којом је ослобођен за сва кривична дјела, али још не може да се врати у Србију.

Како је Блицу незванично потврђено, Миљко је овога пута добио дозволу да се посљедњи пут опрости од мајке.

– Насљедник славног глумца писао је предсједнику Србије Александру Вучићу и уз његову помоћ добио је дозволу да може на кратко да дође у Србију и испрати мајку на вјечни починак. Послије тога ће морати опет да се запути у Француску – каже извор Блица.

Удовица Бате Живојиновића, Јулијана Лула Живојиновић, преминула је прије шест дана након тешке болести. У браку са легендарним глумцем била је од 1960. године.

Брачни пар, који живио у љубави више од пола вијека, неће бити сахрањен заједно. Чувени Валтер, који је преминуо 22. маја 2016, покопан је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а његова супруга Лула, одлуком породице, кћерке Јелене и сина Миљка, почиваће у порти Цркве Свете Тројице у Кораћици.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар