Два скупа: На једном опозиција и народ, а на другом плаћеници покрета "Част и отаџбина"

Полицијској управи Бањалука један захтјев за одржавање јавног скупа упутили су посланици у Народној скупштини Републике Српске Драшко Станивуковић, Јелена Тривић и Небојша Вукановић, а други Удружење "Част отаџбине" из Београда.

Република Српска 26.12.2019 | 08:28
Два скупа: На једном опозиција и народ, а на другом плаћеници покрета "Част и отаџбина"

Полицијска управа Бањалука одобрила је одржавање за данас пријављена два скупа у Парку Младен Стојановић које ће обезбјеђивати у складу са својим овлаштењима.

Полицијској управи Бањалука један захтјев за одржавање јавног скупа упутили су посланици у Народној скупштини Републике Српске Драшко Станивуковић, Јелена Тривић и Небојша Вукановић, а други Удружење "Част отаџбине" из Београда.

Станивуковић, Тривић и Вукановић су припадници опозиционих клубова у НСРС и главни носиоци, уз још неколицину посланика СДС и ПДП, активности у откривању незаконитих и манипулативних радњи појединаца у власти Републике Српске.

Како сазнајемо њима у Парку Младен Стојановић придружиће се и друге колеге из посланичких клубова СДС и ПДП како би грађанима рекли све оно што нису могли на недавној посебној сједници Народне скупштине, када се водила расправа о документу "Програм реформи БиХ" и њеном путу у НАТО.

Подсјетимо да је та сједница била бурна и да је у једном њеном дијелу дошло и до инцидента, када је министар унутрашњих послова Драган Лукач физички напао посланика ПДП Драшка Станивуковића уз претходно Лукачево позивање да му приђе Станивуковић ако смије... кога је још назвао балавцем и мајмуном...

Колико је власт изгубила компас, потврђује и чињеница да је Влада Радована Вишковића у знак бојкота према оном дијелу скупштине који не припадају већини изашла из скупштинске сале заједно са посланицима власти чиме су јавно манифестовали да нису извршна власт свих грађана него само оних који их подржавају.

У досадашњем парламентарном животу Републике Српске није се десило да министар физички напада посланика, као и да влада бојкотује опозицију и њихове лидере...

Због тих инцидената који су обиљежили посљедње посебно скупштинско засједање одржаће се вечерас и протесни скуп у Бањалуци с кога ће бити послани захтјеви, како је најавила посланица Јелена Тривић, да се утврди одговорност оних који су у НСРС доставили лажни документ "Програм реформи", као и оставку министра унутрашњих послова због насиља.

Иако имају више него довољно руку, гдје је скоро половина оних који су у прошлом и овом изборном циклусу мандате добили на листама неких других странака, углавном опозиционим, и власт се дала у организовање протесног скупа, такође у Парку Младена Стојановића.

Умјесто власти, захтјев за одржавање другог скупа, поднијело је, како је полиција саопштила, удружење из Београда, које се зове "Част отаџбине", а не, како су јуче тврдили ратни ветерани, који су се званично оградили од тога.

 

 Познато је да то удружење "Част отаџбине" чине некадашњи (пензионисани) цивилни, војни и полицијски званичници, који су са ових подручја а који са својим породицама живе у Београду и одакле покушавају да утичу на политичке процесе у Републици Српској.

Није тајна да их финансира овдашња власт из својих "црних фондова", то и сами признају, и додају да су ангажовани, како воле да кажу, на пројектима власти за очување РС. Мобилно је и у страначким централама СНСД и њихових сателита, прије свега Уједињене Српске, одакле шаљу поруке присталицама до дођу на скуп и подрже РС и њихову власт. То чине само мало мудрије и други из странака окупљених око СНСД МИлорад Додик.

Активирање плаћених, или, како их зову, патриотских удружења само указује на чињеницу да је, ипак, завладао страх у владајућим редовима од неког, садашњег или будућег, "дешавања народа" у Републици Српској, која је, по многима, претворена у "приватну државу или ентитет" и у којој су институције дерогиране и подређене само уској групи људи...

Без обзира на све, овдје су више све маске пале...

(БН)

Коментари / 119

Оставите коментар
Name

16 крајишка

26.12.2019 09:24

Ама која част из Београда јел она што нам је генерала Младића испоручила Хагу дајте људи у памет маните се лажних патриота . Додик је своје србовање показао 91 кад је шверцао цигаре и нафту док смо ми трунули у рововима и сад та плаћеничка битанга доводи ту квази патриоте . Устајте народе сви на протесте против издајника србског рода .

ОДГОВОРИТЕ
Name

немојте тако

26.12.2019 09:51

Опозиција и народ јели то знаци опозиција није народ

Name

народ

26.12.2019 09:53

Опозиција и позиција је народ само једни имају висе присталица

Name

Па

26.12.2019 10:01

Сигурно нека унајмљена олос из друге дрзаве.

Name

Јад и цемер од Републике

26.12.2019 10:24

Цуј из Београда, а вец поставили бину и цаскају са полицијом гдје да постве великог брата (камере). Полиција неце бити непристрасна оцигледно.

Name

сова

26.12.2019 10:27

"Капитал се ствара у зноју и крви" К.Маркс А богами се и брани у зноју и спрености на крв -Стање у РС. И ко ће ићи на ове будалаштине. А, пардон, по институцијама се мора ићи...јер је то потписивање за и против, као за Тита и Стаљина....И страдао честити српски народ.. А Тито и Стаљин се зајебавали и уживали плодове рајских обећања широким масама. Нек изволи ко воли... Ниједна власт на овим просторима није отишла у миру и свака нова је долазила у ратовима, припремама рата, на тенковима...А ови борци су посебна прича,,, уновчили момци свој ратни боравак па сад понестало џабане, па ајмо поново да нешта ушићаре појединци..Борци упамет. Тако је то кад је мало памети, а добар дио и тог мало исцурио ван... Живјела Српска....

Name

Ветерани гангстери

26.12.2019 11:00

Доста је и тог Вукотица са 2 разреда основне сколе да брани гангстерску власт. Иди бре цовеце. Склони се. Клептоман је срусио Скупстину својим лазима. Од њега треба бранити српски народ и његове гангстер камариле.

Name

Гаги

26.12.2019 11:07

Вукотиц?То онај сто је прицао против Додика док му зену нису запослили у муп????А јест се усрецио сто је запослио тамо.А и полицајци у станицу су се јос висе усрецени тиме...ахахаха....добра,нова роба...

Name

075

26.12.2019 12:16

Гледао сам емисију синоћ на Н1 са Драшком. Једног дана, ако овај млади човјек неким случајем успије доћи на власт, ми у Федерацији БиХ ћемо зажалити за Додиком јер је он опаснији за опстојност БиХ. Он је продукт, чист к´о суза, великосрпске идеологије и пропаганде. Не признаје Суд у Хагу, не признаје пресуду за геноцид коју је препознао цијели свијет, не жели осудити ратне злочинце. Станивуковићу, јасан си к´о дан. Добро је да си био гост на ТВ Н1 и да си показао своје право лице. Подршка Милораду, највећем, након Драгана Викића, босанском сину!

Name

Борац Р Српскен

26.12.2019 12:21

ХОЦЕЛ ДОЦ И БРАНКО МИЉУС ДОДИКОВ ИГРАЦ СТО РАСТУРА ВУЦИЦА.

Name

Ре

26.12.2019 12:23

Сви сте ви иста багра! Нецете завадити народ ако се ви не слазете.

Name

Цаст

26.12.2019 13:50

Доведите "цасници и отадзбинци" дјецу да вам зиве и одрастају у РС,са васим ратним друговима Додиком,Спирицем,Косарцом,Радмановицем,него нам нисте рекли да сте се борили за улазак у НАТО,па ако је то васа борба била онда сте побиједили,или вам победили,уз традиционални поздрав "Са вером у Ронхил за лицно богатство вас и васе деце".

Name

МОЛБА

26.12.2019 13:58

САМО МИРНО И ДОСТОЈАНСТВЕНО , БЕЗ ИКАКВИХ ЕXЦЕСА . С ПОСТОВАЊЕМ !

Name

Ре

26.12.2019 14:57

ТО ЈЕ ОНА ЦАСТ СТО ЈЕ ПОБЈЕГЛА ДА ИЗБЈРГНЕ ОДГОВОРНОСТ ЗА ЗЛОЦИНЕ

Name

Ре ре

26.12.2019 15:07

ВУКОВИ МИЈЕЊАЈУ ДЛАКУ...ЋУД НИКАДА....

Name

Ударна крајишка,

26.12.2019 15:31

Тако је брато. Русија је са нама. У Бањалуци ваздух трепери. Доста је трговања са народом као са овцама, доста је бацања прашине у очи!'

Name

Све се зна

28.12.2019 05:57

Цаст......цаст будала

Name

Бл

26.12.2019 09:28

Немам ријец. Једног дана це се неко морати срамити, ста је све радио и како је манипулису овај збуњен народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.12.2019 10:06

Није збуњени народ, већ дебилни народ.

Name

Ајмо

26.12.2019 10:51

16 уз опозицију!!!!ниједан разлог немате борци да сте уз ову власт!!све васе представнике и институције ова власт је потковалаа дебело а они су попретворила у папке злоупотребе полозаја окаљали образ дебело и сад себ бахате дрскоо са корумпираним политицарима!све распустити ибпред закон за све једнак !Цургузов закон је борце свеобна социјалу и јос горе нулаааа незапосленибнорци бескуцници су производ цургуза сиповца рогица и њихових пајдаса !себе обогатили а борце погазили! Вукотицу срамото људскога рода !фујјјјј багро лоповска!доводите плаценике!!!багру!!на кога на кога!!на народ обесцасцени!Борци излазите на улицууууу!Доставје!!!све партије расформирати!!!фујјјј То су само групе лоповаааа бизнисмена предратних подстанара голаца !!!багра балканска

Name

Скептик

26.12.2019 10:55

Један од могућих разлога зашто је заказан овај други ЛАЖ скуп некакве (не) части из БГ је тај да МУП током данашњег дана забрани оба скупа (уствари само скуп СДС, ПДП) под изговором да су могући немири и сукоби...фарса.

Name

Е

26.12.2019 11:48

Ово је за позвати НАТО!!да застити народ !и медјународну заједницу! Ово је невјероватно докле корумпирана власт иде!увлаци народ да се побије!!!дно дна!мјестовпред закон и одузимање покрадене имовине!они се бахате до бесвести!страснооо

Name

075

26.12.2019 11:54

Буните се што држава Босна и Херцеговина иде у НАТО!! Буните се што вам ови из друге државе, из Београда кроје капу!? Па шта хоћете више, Милораде ови твоји поданици никоме више нису јасни! Али БТW НАТО на ријеци Дрини и НИКАДА вам ови из Београда не би могли пријетити!!

Name

Да не мислис мозда да це

26.12.2019 11:54

Подметнуто кукавиције јаје народу и плаценици подземља да се сраме. Требамо се ми срамити ста смо себи уопсте дозволили.

Name

Драган

26.12.2019 12:49

Цуј мали био на Н1 ције је то пропагадно смеце ,оних сто нам уран бацају за Бозиц , нико није добар а свита око Драска и сам Драско су досли да обаве прљав посао за газде а после це нестати

Name

Ре 075

27.12.2019 08:58

Занимљиво. Станивуковиц има свој став, понос и свијест о својој националној припадности. БиХ је земља и српског народа и тако це да и остане.

Name

Бања лука

26.12.2019 09:30

Тако је доле плаћеничка багра народе ово је наша земља овде треба да живе наша дјеца за то смо се борили а не да 5 посто дезертера енормно се богати из дана у дан и распродају све редом по налогу странаца тј НАТО пакта који их је довео на тенковима . Што велики патриота Лукач некаже на чијим је тенковима дошао у Бања луку смеће издајничко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.12.2019 10:01

Нека буде што бити не може, нека буде борба непрестана!

Name

Народе, шта нам раде!

26.12.2019 10:14

Каква се све багра налази у МУП-у, зато су и одобрили други митинг у исто вријеме. Све институције су пуни багре.

Name

Попај

26.12.2019 10:34

Јесу ли 135 жртава нато бомбардовања РС ,жељена НАТО прича,колико ме памет служи и оборена 4 авиона РС, погинула два пилота код Шипова,важан Радар на Јахорини ...да ли је и то наше опредјељење или шверцера Ронхиллом,ког је Крајишник заштитио,јер је био посланик,командир "војне полиције" на аеродрому Маховљани ,смеће а не командир! Или је то вјешто спремања издаја и "србска част" ...навео поповска,срам вас било навео издајничка,шта ви знате о српству,части и поштењу!

Name

075

26.12.2019 11:51

@Попај Ако вам се не свиђа, продајте све док су цијене добре и купите нешто тамо гдје, за сада, нема НАТО, у Војводини примјерице, упс мало прије сам из Војводине пуна билборда "Догодине у Војводини" алудирајући на скору неовисност Војводине, ОК онда можете у Црну Гору, упс и тамо је нешто наспрам вас, ОК онда у ужу Србију!!

Name

ЧАСТ

26.12.2019 11:51

СРАМ ВАС БИЛО БИЉАНИНИ ГЕНЕРАЛИ ЗА НОВАЦ. САВЧИЋ, АНЂИЋ, ДА КАЖУ КОЛИКО СУ ДОБИЛИ ПАРА ОД БИЉАНЕ 1996/97 БАРАШИН ЈЕ БИО САВЈЕТНИК И НОСАО НОВАЦ. АНЂИЋУ ГДЈЕ СУ ПАРЕ ОД КАСАРН У АВТИВЦУ

Name

Ове

26.12.2019 12:53

Плаценике поскидати голе и назад заБеоград гологузеееее!!најурити!а завбило који инцидент муп расформиратиби институције!!!јер одавно не слузе народу!!!!зло горе и одврата су направили !опљацкали па растјерали народ а они се ахате калигулеееее у римском царству безакоње криминал цвјетају багра балканска све расформирати и пред суд

Name

Влад Тепеш

26.12.2019 09:33

Једва чекам да видим лица оних који подржавају насиље, криминал, пљачку. Треба их све снимити и објавити снимак под називом " Слуге и поданици" .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВЛАД ТЕПЕШ

26.12.2019 10:03

СВАКА ЧАСТ НОРМАЛНИ ЧОВЈЕЧЕ НА КОМЕНТАРУ. САМО ДОЛЕЗЕ НАСИЛНИЦИ, УБИЦЕ, МАНИЈАЦИ, СЛУГЕ А НЕ ЉУДИ. ОТКУД БАШ ТАЈ ДАН КАД СУ ОВИ НОРМАЛНИ ПРВИ НАЈАВИЛИ СКУП. КАО И УВИЈЕК ГОВНА ЈЕДНА КАД НЕКО НАЈАВИ МИТИНГ ВИ ОДМАХ КОНРА МИТИНГ. ВИДИ ВАМ СЕ СПОСОБНОСТ. САМО КРКАНЛУК, УБИЈАЊА И ОНДА СЕ КРИЈЕТЕ КО МИШЕВИ. САМО ВАМ МАЛО ТЕ ГЛУПЕ ГЛАВЕ ВИРЕ ИЗ НЕЧИЈЕ ГУЗИЦЕ. ЈАДЕ ЈЕДНЕ ГЛУПЕ ПРОДАЋЕТЕ И РОЂЕНО ДИЈЕТЕ ЗА ЈЕДАН СЕНДВИЧ. СВЕ КОЈИ ДОЛАЗИТЕ КАЗНИО ВАС ДРАГИ БОГ И ВАС И ВАШУ ДЈЕЦУ ЈЕР И ОВО СУ НЕЧИЈА ДЈЕЦА КОЈЕ СТЕ УБИЛИ, КОЈЕ УДАРАТЕ И КОЈЕ ЖЕЛИТЕ И ДАЉЕ ДА УБИЈАТЕ. СВЕ ВАС СТИГЛО И ТО ВЕЛИКОМ БРЗИНОМ КАКО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ И КАКО ЗАСЛУЖУЈЕТЕ.

Name

влад

26.12.2019 10:41

Додји потурице,цекамо те.

Name

борац

26.12.2019 10:50

Ма гдје је народ треба то испрасити из бањалуке да их пола дие пјесице у београд

Name

Нечасно

26.12.2019 12:25

Можда ће доћи маскирани да их не препознају људи? Уосталом, не стиде се они ничега, чим су пристали на такву нечасну понуду, а послије бруталног насиља на народног посланика, поготово од особе која му по годинама може бити отац, а који има дјецу.

Name

ЗА НЕЧАСНО

26.12.2019 12:36

СВАКА ТИ ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ. САМО БИЈЕДНИЦИ, МАЛОУМНИЦИ, ЛУДАЦИ, СОТОНЕ И СЛ. МОГУ ДОЋИ ЈЕР ПАМЕТАН МЕЂУ ЊИМА НИКО НЕЋЕ БИТИ КО ЈЕ ГОД ПРИХВАТИО ДА ДОЂЕ НА ТАЈ ДРУГИ СКУП.

Name

Ттви

26.12.2019 09:36

Сто да не долазим а на овај други посто сам борац и знам ста је Лукац урадио за ово сто имамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

26.12.2019 09:42

глупи цовјеце , нико не протествује против онога ста је лукац урадио у рату , него против онога сто се сад ради

Name

Влад Тепеш

26.12.2019 09:43

Шта имамо? Ниси слободан, ниси срећан, ниси богат, људи одлазе, идемо у Нато... Буахахахаха

Name

Да

26.12.2019 09:51

Осјецамо на сопственој кози.

Name

Борац Р Српскен

26.12.2019 10:09

ЛУКАЦ ЈЕ СВОЈУ БОРБУ ДЕБЕЛО НАПЛАТИО ТУЗЕЦИ Р СРПСКУ. ПАТРИОТА НЕМАМ РИЈЕЦИ.

Name

26.12.2019 10:12

СИГУРНО НИЈЕ УРАДИО НИШТА ДОБРО НИ ЗА НАРОД НИ ЗА ЗЕМЉУ, САМО СУ ЈОШ ГОРИ ОНИ КОИ СУ МУ ДАЛИ ОДГОВОРНО МЈЕСТО. ГЛЕДАЈУЋИ ОНО У СКУПШТИНИ И ЊЕГОВЕ ОЧИ У КОИМА СЕ СВЕ ВИДИ ОСИМ ЉУДСТВА, МОЖЕ СЕ ЗАМИСЛИТИ ШТА И КАКВА МУЧЕЊА СУ ДОЖИВЉАВАЛЕ ЊЕГОВЕ ЖРТВЕ СКРИВЕНЕ У МРАКУ И БЕЗ КАМЕРА!!!!!!!!

Name

Сале

26.12.2019 10:36

А ста ми то имамо ? Физицко насиље у Парламенту, млади бјезе у Словенију ... Имамо ли ста добро ???

Name

Милос

26.12.2019 10:51

лукац је наплатио 40 000 км литру крви ,а ста су остали борци добили..

Name

борац

26.12.2019 10:51

Касирао је паре за рањавање и то је теби патриота.

Name

Ста урадио

26.12.2019 11:03

Ма ста је то он урадио. Изазвао дрзавни удар 1997.И сад брани крминалцине. Бандита који отворено лазе Скупстину. О цему ти то прицас имас ли образа.

Name

РЕ

26.12.2019 11:13

СИГУРНО СИ И ТИ ДОБИО КОЈУ МАРКУ ОД ЛУКАЦА КОЈИ ЈЕ СВОЈЕ РАНЕ ДЕБЕЛО НАПЛАТИО ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

Name

Топиц

26.12.2019 12:54

Сваста су и пустали у ту војску обзиром да су коњи одавно престали да вуку топове

Name

Патријота

26.12.2019 18:59

Ови код Додика Бозе ми опрости Кода су сви доведени са сокоца из дусевне болнице цитају сто су им написали кода смо ми луди да им вјерујемо па И ми смо презивили рат и крварили Ал нецемо сад дозволити да нам дезертери И криминалци туку дјецу смрад један из оцију му мрзња удара нисам видијо злобнију особу сјеме му се стурило

Name

Коча

26.12.2019 09:36

Подршка опозицији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионрр

26.12.2019 09:38

Један скуп плаћеници, дезертери,шверцери и други скуп патриоте српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако владају криминалне секте

26.12.2019 09:58

Увијек мозес унајмити половину сиротиње да угњетава ону другу половину. Нема ту демократије(слободе, владавине права, социјалне сигурности, ни економског ни било каквог напретка). јјј

Name

Ре

26.12.2019 10:05

Мозда је и тако. Хајде да видимо којих има висе.

Name

Милос

26.12.2019 09:39

Опа , пацови и стакори са снсд листе би да праве нередее ..а успут муп одобрио и њима протесте , то јест муп и прави контрамитинг .Багра погана и издајницка , ниција није до зоре ...да це Бог да вас овај народ посаље у црну рупу са ресеткама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.12.2019 10:56

Е мој Милосе знаци онај ко не мисли као ти је багра и пацов.Милосе задто ти не мислис као ја да то није уреду сто драско ради.

Name

Ре Марко

26.12.2019 11:04

А ста то није у реду битанго крезава неписмена . Папагаји Дудукови вој ној туј кречала под сатором а 21 вијек дно дна.

Name

Таман

26.12.2019 11:05

Плаценици и корумпирани на јадну страну!!народе сликајтееееее! Сверцери дезертери корумпирани лопови пљацкаси дрзаве богатаси дтворени у рату и после ратавнавједном мјесту! А друго 16 бригада али не укаљани борци као лукац вукотиц цургузина итд!незапослени опљацкани борци болесни социјални слуцајеви!!!цургузовим радом!пензионери дјеца зене !!!!!! Омладина незастицена!!! Два скупа разлицита!!!ослободитивинституције од партија на власти вратити народу !

Name

Xx

26.12.2019 09:47

Која цаст? То су окорјели криминалци. Ста њих брига ста се десава у Бл. Они зиве у Бгд. Власт се упласила и саље сљам на постени народ. Бас су изгубили компас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 11:56

Када држава Босна и Херцеговина буде ускоро у НАТО, ти и такви из Београда вам неће смјети ништа јер ће НАТО бити на повијесној источној граници Босне и Херцеговине, на ријеци Дрини!

Name

X Y

26.12.2019 09:53

Зар је могуће да има таквих који ће да бране ове лопове,несој српски,и то од ове омладине,од Јелене.Срам вас да буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уозбиљите се

26.12.2019 09:58

Дајте нам нову годину и бозиц да славимо у миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.12.2019 09:59

Јос један примитивни спин од Лукацеве хунте и Милиног кримоналног миљеа,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

26.12.2019 10:00

Ало мене једино интересује на ова 2 данашња истовремена скупа, хоће ли и на њима бити прелетача као и у Скупштини и тзв Странкама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

26.12.2019 11:39

Хоце сигурно не брини ниста..

Name

Миса

26.12.2019 10:06

И ста це бити. Кои народ неко представља и ко су плаценици. Лупетање народ сути јер зна ко год је на влаети ради само за себе. Доста подела на народ и на не народ. Шта је онда вецина. По овом смо говеда. На крају је само фуј прво на опозицију па онда на ове друге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

26.12.2019 10:07

Кад додје до сукоба Бајиних гладијатора са народом а Лукачева полиција буде интервенисала да га "спријечи" коју страну ће тући и на који начин?

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 11:59

Што ти је карма, након тридесет година и оних најава рата Срба наспрам свих осталих народа и народности у еx YУ, и након онога " Нико не сме да вас бије! ", Србе пребија и убија српска полиција!

Name

Лана

26.12.2019 10:10

Подршка опозицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАШНО

26.12.2019 10:15

ЈЕЛЕНА, ДРАШКО, ВУКАНЕ ДРАГА И НОРМАЛНА ДЈЕЦО И СВИ ОНИ КОЈИ СУ УЗ ВАС НЕ ОБРАЋАЈТЕ ПАЖЊУ НА ОНА ГОВНА КОЈИ ДОЛАЗЕ, ЧУВАЈТЕ СЕ ТО СУ МОНСТРУМИ, УБИЦЕ,ПЛАЋЕНИЦИ СА ЈЕДНИМ СЕНДВИЧОМ, ЈЕДНОСТАВНО ГОВНА И СОТОНЕ НЕ ГЛЕДАЈТЕ УОПШЕ НА ЊИХ ТО НИСУ ЉУДИ ТО СУ ЉУДОЖДЕРИ. ВИДИТЕ ДРАГА ДЈЕЦО ДА НЕМА КО ДА ВАС ШТИТИ, ВИДИТЕ КО ВАМ ЈЕ МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ, ЧОВЈЕК КОЈИ ЈЕ ПОКАЗАО ПРАВО ЛИЦЕ У СКУПШТИНИ, ЧОВЈЕК КОЈИ ИЗАЗИВА ПОСЛАНИКА ДА ПРИЂЕ ПА ГА ОНДА УДАРА И ТО ЈЕ МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ. ТО НИЈЕ НИКАКАВ МИНИСТАР ПРАВИ МИНИСТАР ЈЕ КАД ШТИТИ СВОЈ НАРОД А ТАЈ НИЈЕ ВИДИО НИ СЛОВО М А КАМОЛИ ОСТАЛА СЛОВА. А ЈОШ СТЕ ВИДЈЕЛИ И БИВШЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА РС И ЊЕГОВО БАХАТО ПОНАШАЊЕ, ПСОВАЊЕ НАРОДНОМ ПОСЛАНИКУ МАЈКУ, ЛОМЕЋИ МИКРОФОН, ОНАКО БАХАЋЕЊЕ И ШТА ОЧЕКИВАТИ И ОД ЊЕГА. КАКО СЕ КАЖЕ ДРУГ ДРУГА И У ВОЈСЦИ НАЂЕ. ПРЕМА ТОМЕ ДОК ТАКВИ ВЛАДАЈУ НЕМА НИ ПРАВА НИ ДРЖАВЕ А СВАКАКО СУ ЈЕ И ИЗДАЛИ ДОК НЕМА НИ СУДА НИ ЗАКОНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БЛ

26.12.2019 10:17

Е МОЈА Б.Л. КО ЋЕ СЕ СРАМИТИ ПА ОНИ НЕМАЈУ НИ СРАМА НИ ОБРАЗА. ОБРАЗ ИМ ЈЕ КАО ЂОН. ТО СУ ЉУДИ МОНСТРУМИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенец

26.12.2019 10:21

Подржка за Србе у републици србски и за великог Драска, ајмо народе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВУЧИЋА

26.12.2019 10:22

ПОШТО ГЛЕДАТЕ СИГУРНО ШТА СЕ ДЕШАВА КОД НАС АКО ТИМ СВОЈИМ А НЕ НАШИМ КОЈИ СУ НАСТАЊЕНИ КОД ВАС НЕ ЗАБРАНИТЕ УЛАЗ У СРБИЈУ СНОСИЋЕТЕ И ВИ ОДГОВОРНОСТ КОД ОВОГ ПОШТЕНОГ И НОРМАЛНОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даре

26.12.2019 10:25

Сад се јасно види да МУП организује нереде и прави хаос како би приказали да је Драско Станивуковић проблем а не фукаре и сецикесе из власти који су опустошили све .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај

26.12.2019 10:27

Што ови из "Части отаџбине-Београд" не оду у Црну гору да бране светиње србске,кад су такве патриоте! Они Само служе Рудоњи и Вучићу да имају неку плаћеничку руљу који су као патриоте, да би могли " појашњавати " народу како они не краду и како " воле неизмјерно" своју државу....! Ово је нај гњуснији пуч,пуч власти на народ који неће да мисли као и они! Дати двије дозволе је жеља да до сукоба дође...! облик фашизма и манипулације свијешћу и патриотским осјећањима,љубављу и жељом да граде своју земљу....млади одлазе због самовоље идиота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 12:01

@Попај Не смију нити у Црну Гору, нити на Косово, нити у Хрватску, нити у Сјеверну Македонију јер тамо је изравно НАТО! Када ускоро држава Босна и Херцеговина буде у НАТО бити ћете сигурни и заштићени!

Name

ре попај

26.12.2019 13:10

Ко да оде у Црну Гору.Па предсједник удружења из Београда је највећи јадо који је водио војску.Знају то гачани и његово лудило у новембру 1994.Анђић је идиот који је покрао Херцеговину.

Name

Симо

26.12.2019 13:59

Ако додје до сукоба сву одговорност сноси Лукац и његова полиција која није смјела дозволити да се два скупа одрзавају у исто вријеме и на истом мјесту.Зна се ко је први добио дозволу.

Name

Гвоздени

26.12.2019 10:27

Та част из Београда нека се придружи нашој браћи у Београду која, се боре да остваре нека права типа статус добровољац, бирачки додај или бар неко право људско као војници који су били ту кад је требало, за педwре и лђжбт има пара за ветерене, и инвалиде нема е црна земљо шта дочека, шта дочека брате србине... Да о моралу, рату, борбама, патриотизму причају профитери и дезертери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боx

26.12.2019 10:33

Полиција је већ синоћ,одмах по најави контра митинга блокриала за улаз паркинг од парка (глупо звучи знам али је то), само се празнио, очигледно га чувајићи за аутобусе СНСДа. Неутрални МУП РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

26.12.2019 10:37

Ја нећу , не могу против друга свог, ја нећу не могу против народа мог!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дура бабина кобила

26.12.2019 10:40

хаххахахаа која смијурија, долази некаква "част" из Београда да кроји капу Бањалучанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 12:04

Ништа боље нисте ни заслужили, нека сте се о себи забавили јер карма је чудо! Умјесто да се окренете сусједима, осталим народима и грађанима у Босни и Херцеговини, гдје сте равноправни и своји на своме, ви желите да будете са "својом браћом" из Србије који вас не могу очима гледати и за које сте колико се ви трудили и улизивали само Босанци!

Name

Тоба

26.12.2019 10:41

Јели ово досло време да нам дезертери прицају о српству и српској цасти ,е моја републико куда пловис .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транспарентно

26.12.2019 10:44

На једној страни опозиција и народ, на другој НАТО плаценици и издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.12.2019 09:02

Брзо ће на видело изаћи ко је чији плаћеник и ко се бори против Републике Српске, а ко за јединствену БиХ.

Name

Сале

26.12.2019 10:46

Утекли за Београд, па су, као, за РС ? хаххахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.12.2019 10:48

Ако је то цаст мене је срамота уцесца у рату дезертери бране дезертера јер исисава новац из РС.Народ то мирно гледа е па нека му буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

26.12.2019 10:57

Београдски наркомани бране РС гдје су борацке организације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 12:05

Србуј и гладуј, шути и трпи!!

Name

КОТОР ВАРОС

26.12.2019 11:06

ЈЕЛ ЉУБАН ЕЋИМ ПАТРИОТА ВЕЛИКА СРБЕНДА ВЕЛИКИ ЈУНАК АЛ ПРОТИВ ГОЛОРУКОГ НАРОДА У КОТОР ВАРОСУ МИС МИСЕВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брале

26.12.2019 11:06

Сад це се видјети ко је за народа, а ко за криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.12.2019 11:11

РЕ....е видим твој култур,свака ти цаст.

Name

Пепп

26.12.2019 11:35

Затворити границе да из србије не долазе плаћеници на скуп

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 12:51

@Пепп Када бисте могли јер на државној граници је Гранична полиција ДРЖАВЕ Босне и Херцеговине!

Name

XY

26.12.2019 11:46

Видите на ста је све спреман Додик. Брига њега за дрзаву и народ.Позвао кримосе из Бг, да запласи јадан народ и сиротињу.!!!Видите са ким и којим криминалцима и убицама он пласи народ. Зар не видите да је цовјек пукао, ово му је оцајницки потез страха и силе.!!!Која црна цаст, окорели криминалци и убице, зиве у другој дрзави, ста це они у РС, ста тразе овамо, доста нам је и насих убица и криминалаца.!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

26.12.2019 11:47

Порука Милораду, Баја уз тебе је сарајевска раја!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИЛИ

26.12.2019 11:52

Ми ( народ) плаћамо ту тз.жандармерију и која се за наше паре окренула против нас - народа. Ова издајничка власт због свог криминала је спремна да уведе народ у рат, само да сачува своје нелегално стечено богатство. Народе у памет. Сјетите се ста је додик, лукац и остала банда имала прије доласка на власт, ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 075

26.12.2019 13:48

Знам да данас уживаш и треба вјероватно би и ја на твом мјесту.Цијели дан остављаш коментаре,провоцираш и ликујеш.Само казе стара изрека да ко се задњи смије најсладје се смије.

Name

Фараон

26.12.2019 12:14

Ша је браћо овде је питање чисте демократије па ови што организују контра митинг су харали Бања Луком како су тадашњи ССАовци лопови, профитери а шта су ови сад све еаапеодли, приваризовали раатјеели народ, шта вам је добро питам вас то што живите од грбаче родитеља јел вамто добро умјесто да имате плате радна мјеста једном речју живот достојан човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

26.12.2019 12:14

Вуле посло појацање Милу.Диктатор за диктатора.Пасцете и ви лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО

26.12.2019 12:24

ЈЕБЕМТИ СРБСКУ ЦАСТ ИМАЈУ 20 ХИЉДА МАРАКА НАСЕБИ ТЕТОВАЗЕ ЦАСНИ СРБИН И БОРАЦ ВРС НЕМ ЗАХЉЕБ ТОЈЕ ГОРЕ ОТФАСИЗМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дедер

26.12.2019 12:49

Председник удружења: Генерал Родољуб Анђић Одбор оснивача: 1. Генерал Родољуб Анђић 2. Генерал Драган Јосиповић 3. Рајко Кушић 4. Душан Козић 5. Милан Јоловић Легенда 6. Јован Н. Шиповац 7. Бранислав Окука 8. Саша Петковић 9. Миланко Ујић 10. Проф. др Младен Бајагић Извршни одбор: 1. Бранислав Окука, председник 2. Јован Шиповац 3. Проф. др Драган Петровић 4. Радован Берић 5. Проф. др Лазар Кричак Савет части: 1. Генерал Драган Јосиповић, председник 2. Генерал, Родољуб Анђић 3. Пуковник Рајко Кушић Економско-финансијски одбор: 1. Радован Берић, председник Одбор за науку и образовање: 1. Проф. др Лазар Кричак, председник Одбор за сарадњу са осталим патриотским организацијама 1. Пуковник Љубинко Ђурковић, председник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

26.12.2019 13:04

Хоће ли доћи на скуп највећа брука Херцеговине ,генерал Анђић.Само да нема забуне,његова најближа родбина у Гацку су изузетно честити и поштени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

26.12.2019 13:07

госпон ре паметан ко свака потурица и сваком лонцу поклопац све те дв орске лудесе потурцисе даби биле неко и несто а увексу биле о остале нико и ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеграфиста

26.12.2019 13:08

Свуда цасе и бокали лете,поведите сви рацуна да не буде стете ! контра митинг искористите прилику и извините се био би ред !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крик

26.12.2019 13:17

Скуп оних које не могу контролисати страх од Баје, Лукаца и цо (Цаст) и оних који су смогли снаге да контролису страх од Баје, Лукаца и цо (народ). Казу да пас уједа због страха да не буде уједен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиционар

26.12.2019 13:34

Ђубрд црвена хушкају народ да се бије за његово дупе...смрадови покварени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

26.12.2019 13:51

Каква "Цаст отадзбине",то су најобицнији Додикови плаценици који зиве у Србији.Да имају имало морала и цасти не би провоцирали и организовали контрамитинг на истом мјесту и у исто вријеме.То су обицни провокатори који покусавају застрасити народ и изазвати сукоб али им то неце успјети.Народ се не боји олоса и хохстаплера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодор

26.12.2019 15:31

Је су ли то ''чувени'' официри из ''Части отаџбине'' којима је Биљана Плавшић давала паре и који су били споремни да побију све неистомишљенике 1997 и 98. Шта човјеку остаје него да свисне од туге и чемера кад зна и види ко нас је све водио и с нама у рату командовао. Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

26.12.2019 15:40

Које удеузење из Београда ко је дао дозволи њима за митинг у Републици Српској ста је ово прција неција

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

26.12.2019 16:05

Сто прије организовати скуп на тргу Републике у Београду . Скуп подрске демократама , тј , опозицији Па доста те је АВ , АВ, пусти нас да зивимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

АxЛ Росе

26.12.2019 16:08

Натезе су и једни и други ко гладан с... , на оба протеста неце бит висе од 500 људи , само млате празну сламу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

26.12.2019 16:13

Долазим ста има за попит и појести.

Name

ВИЛИ

26.12.2019 16:47

Додик је подијелио србе и сада хушка једне против других те неке плаћа док су други уцијењени, циљ му је завадјање да би остао на власти. Он је мрак од човјека, страшно. У историји српског народа није нико толико направио раскол међу србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

26.12.2019 16:54

Додикова секта убациће провокаторе да исценирају сукоб да би оптужили опозицију за неред. Ја сам сигуран да опозиција неће правити проблеме, али нису ни група правда за Давида и шта су послије све измишљали и за шта их све нису оптуживали ни криве ни дужне. Секта се служи свим прљавим пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Брчко

27.12.2019 10:16

Изроди људски.

ОДГОВОРИТЕ