Dva skupa: Na jednom opozicija i narod, a na drugom plaćenici pokreta "Čast i otadžbina"

Policijskoj upravi Banjaluka jedan zahtjev za održavanje javnog skupa uputili su poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi Udruženje "Čast otadžbine" iz Beograda.

Republika Srpska 26.12.2019 | 08:28
Dva skupa: Na jednom opozicija i narod, a na drugom plaćenici pokreta "Čast i otadžbina"

Policijska uprava Banjaluka odobrila je održavanje za danas prijavljena dva skupa u Parku Mladen Stojanović koje će obezbjeđivati u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Policijskoj upravi Banjaluka jedan zahtjev za održavanje javnog skupa uputili su poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi Udruženje "Čast otadžbine" iz Beograda.

Stanivuković, Trivić i Vukanović su pripadnici opozicionih klubova u NSRS i glavni nosioci, uz još nekolicinu poslanika SDS i PDP, aktivnosti u otkrivanju nezakonitih i manipulativnih radnji pojedinaca u vlasti Republike Srpske.

Kako saznajemo njima u Parku Mladen Stojanović pridružiće se i druge kolege iz poslaničkih klubova SDS i PDP kako bi građanima rekli sve ono što nisu mogli na nedavnoj posebnoj sjednici Narodne skupštine, kada se vodila rasprava o dokumentu "Program reformi BiH" i njenom putu u NATO.

Podsjetimo da je ta sjednica bila burna i da je u jednom njenom dijelu došlo i do incidenta, kada je ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač fizički napao poslanika PDP Draška Stanivukovića uz prethodno Lukačevo pozivanje da mu priđe Stanivuković ako smije... koga je još nazvao balavcem i majmunom...

Koliko je vlast izgubila kompas, potvrđuje i činjenica da je Vlada Radovana Viškovića u znak bojkota prema onom dijelu skupštine koji ne pripadaju većini izašla iz skupštinske sale zajedno sa poslanicima vlasti čime su javno manifestovali da nisu izvršna vlast svih građana nego samo onih koji ih podržavaju.

U dosadašnjem parlamentarnom životu Republike Srpske nije se desilo da ministar fizički napada poslanika, kao i da vlada bojkotuje opoziciju i njihove lidere...

Zbog tih incidenata koji su obilježili posljednje posebno skupštinsko zasjedanje održaće se večeras i protesni skup u Banjaluci s koga će biti poslani zahtjevi, kako je najavila poslanica Jelena Trivić, da se utvrdi odgovornost onih koji su u NSRS dostavili lažni dokument "Program reformi", kao i ostavku ministra unutrašnjih poslova zbog nasilja.

Iako imaju više nego dovoljno ruku, gdje je skoro polovina onih koji su u prošlom i ovom izbornom ciklusu mandate dobili na listama nekih drugih stranaka, uglavnom opozicionim, i vlast se dala u organizovanje protesnog skupa, takođe u Parku Mladena Stojanovića.

Umjesto vlasti, zahtjev za održavanje drugog skupa, podnijelo je, kako je policija saopštila, udruženje iz Beograda, koje se zove "Čast otadžbine", a ne, kako su juče tvrdili ratni veterani, koji su se zvanično ogradili od toga.

 

 Poznato je da to udruženje "Čast otadžbine" čine nekadašnji (penzionisani) civilni, vojni i policijski zvaničnici, koji su sa ovih područja a koji sa svojim porodicama žive u Beogradu i odakle pokušavaju da utiču na političke procese u Republici Srpskoj.

Nije tajna da ih finansira ovdašnja vlast iz svojih "crnih fondova", to i sami priznaju, i dodaju da su angažovani, kako vole da kažu, na projektima vlasti za očuvanje RS. Mobilno je i u stranačkim centralama SNSD i njihovih satelita, prije svega Ujedinjene Srpske, odakle šalju poruke pristalicama do dođu na skup i podrže RS i njihovu vlast. To čine samo malo mudrije i drugi iz stranaka okupljenih oko SNSD MIlorad Dodik.

Aktiviranje plaćenih, ili, kako ih zovu, patriotskih udruženja samo ukazuje na činjenicu da je, ipak, zavladao strah u vladajućim redovima od nekog, sadašnjeg ili budućeg, "dešavanja naroda" u Republici Srpskoj, koja je, po mnogima, pretvorena u "privatnu državu ili entitet" i u kojoj su institucije derogirane i podređene samo uskoj grupi ljudi...

Bez obzira na sve, ovdje su više sve maske pale...

(BN)

Komentari / 119

Ostavite komentar
Name

16 krajiška

26.12.2019 09:24

Ama koja čast iz Beograda jel ona što nam je generala Mladića isporučila Hagu dajte ljudi u pamet manite se lažnih patriota . Dodik je svoje srbovanje pokazao 91 kad je švercao cigare i naftu dok smo mi trunuli u rovovima i sad ta plaćenička bitanga dovodi tu kvazi patriote . Ustajte narode svi na proteste protiv izdajnika srbskog roda .

ODGOVORITE
Name

nemojte tako

26.12.2019 09:51

Opozicija i narod jeli to znaci opozicija nije narod

Name

narod

26.12.2019 09:53

Opozicija i pozicija je narod samo jedni imaju vise pristalica

Name

Pa

26.12.2019 10:01

Sigurno neka unajmljena olos iz druge drzave.

Name

Jad i cemer od Republike

26.12.2019 10:24

Cuj iz Beograda, a vec postavili binu i caskaju sa policijom gdje da postve velikog brata (kamere). Policija nece biti nepristrasna ocigledno.

Name

sova

26.12.2019 10:27

"Kapital se stvara u znoju i krvi" K.Marks A bogami se i brani u znoju i sprenosti na krv -Stanje u RS. I ko će ići na ove budalaštine. A, pardon, po institucijama se mora ići...jer je to potpisivanje za i protiv, kao za Tita i Staljina....I stradao čestiti srpski narod.. A Tito i Staljin se zajebavali i uživali plodove rajskih obećanja širokim masama. Nek izvoli ko voli... Nijedna vlast na ovim prostorima nije otišla u miru i svaka nova je dolazila u ratovima, pripremama rata, na tenkovima...A ovi borci su posebna priča,,, unovčili momci svoj ratni boravak pa sad ponestalo džabane, pa ajmo ponovo da nešta ušićare pojedinci..Borci upamet. Tako je to kad je malo pameti, a dobar dio i tog malo iscurio van... Živjela Srpska....

Name

Veterani gangsteri

26.12.2019 11:00

Dosta je i tog Vukotica sa 2 razreda osnovne skole da brani gangstersku vlast. Idi bre covece. Skloni se. Kleptoman je srusio Skupstinu svojim lazima. Od njega treba braniti srpski narod i njegove gangster kamarile.

Name

Gagi

26.12.2019 11:07

Vukotic?To onaj sto je pricao protiv Dodika dok mu zenu nisu zaposlili u mup????A jest se usrecio sto je zaposlio tamo.A i policajci u stanicu su se jos vise usreceni time...ahahaha....dobra,nova roba...

Name

075

26.12.2019 12:16

Gledao sam emisiju sinoć na N1 sa Draškom. Jednog dana, ako ovaj mladi čovjek nekim slučajem uspije doći na vlast, mi u Federaciji BiH ćemo zažaliti za Dodikom jer je on opasniji za opstojnost BiH. On je produkt, čist k´o suza, velikosrpske ideologije i propagande. Ne priznaje Sud u Hagu, ne priznaje presudu za genocid koju je prepoznao cijeli svijet, ne želi osuditi ratne zločince. Stanivukoviću, jasan si k´o dan. Dobro je da si bio gost na TV N1 i da si pokazao svoje pravo lice. Podrška Miloradu, najvećem, nakon Dragana Vikića, bosanskom sinu!

Name

Borac R Srpsken

26.12.2019 12:21

HOCEL DOC I BRANKO MILJUS DODIKOV IGRAC STO RASTURA VUCICA.

Name

Re

26.12.2019 12:23

Svi ste vi ista bagra! Necete zavaditi narod ako se vi ne slazete.

Name

Cast

26.12.2019 13:50

Dovedite "casnici i otadzbinci" djecu da vam zive i odrastaju u RS,sa vasim ratnim drugovima Dodikom,Spiricem,Kosarcom,Radmanovicem,nego nam niste rekli da ste se borili za ulazak u NATO,pa ako je to vasa borba bila onda ste pobijedili,ili vam pobedili,uz tradicionalni pozdrav "Sa verom u Ronhil za licno bogatstvo vas i vase dece".

Name

MOLBA

26.12.2019 13:58

SAMO MIRNO I DOSTOJANSTVENO , BEZ IKAKVIH EXCESA . S POSTOVANJEM !

Name

Re

26.12.2019 14:57

TO JE ONA CAST STO JE POBJEGLA DA IZBJRGNE ODGOVORNOST ZA ZLOCINE

Name

Re re

26.12.2019 15:07

VUKOVI MIJENJAJU DLAKU...ĆUD NIKADA....

Name

Udarna krajiška,

26.12.2019 15:31

Tako je brato. Rusija je sa nama. U Banjaluci vazduh treperi. Dosta je trgovanja sa narodom kao sa ovcama, dosta je bacanja prašine u oči!'

Name

Sve se zna

28.12.2019 05:57

Cast......cast budala

Name

Bl

26.12.2019 09:28

Nemam rijec. Jednog dana ce se neko morati sramiti, sta je sve radio i kako je manipulisu ovaj zbunjen narod.

ODGOVORITE
Name

Re

26.12.2019 10:06

Nije zbunjeni narod, već debilni narod.

Name

Ajmo

26.12.2019 10:51

16 uz opoziciju!!!!nijedan razlog nemate borci da ste uz ovu vlast!!sve vase predstavnike i institucije ova vlast je potkovalaa debelo a oni su popretvorila u papke zloupotrebe polozaja okaljali obraz debelo i sad seb bahate drskoo sa korumpiranim politicarima!sve raspustiti ibpred zakon za sve jednak !Curguzov zakon je borce sveobna socijalu i jos gore nulaaaa nezaposlenibnorci beskucnici su proizvod curguza sipovca rogica i njihovih pajdasa !sebe obogatili a borce pogazili! Vukoticu sramoto ljudskoga roda !fujjjjj bagro lopovska!dovodite placenike!!!bagru!!na koga na koga!!na narod obescasceni!Borci izlazite na ulicuuuuu!Dostavje!!!sve partije rasformirati!!!fujjjj To su samo grupe lopovaaaa biznismena predratnih podstanara golaca !!!bagra balkanska

Name

Skeptik

26.12.2019 10:55

Jedan od mogućih razloga zašto je zakazan ovaj drugi LAŽ skup nekakve (ne) časti iz BG je taj da MUP tokom današnjeg dana zabrani oba skupa (ustvari samo skup SDS, PDP) pod izgovorom da su mogući nemiri i sukobi...farsa.

Name

E

26.12.2019 11:48

Ovo je za pozvati NATO!!da zastiti narod !i medjunarodnu zajednicu! Ovo je nevjerovatno dokle korumpirana vlast ide!uvlaci narod da se pobije!!!dno dna!mjestovpred zakon i oduzimanje pokradene imovine!oni se bahate do besvesti!strasnooo

Name

075

26.12.2019 11:54

Bunite se što država Bosna i Hercegovina ide u NATO!! Bunite se što vam ovi iz druge države, iz Beograda kroje kapu!? Pa šta hoćete više, Milorade ovi tvoji podanici nikome više nisu jasni! Ali BTW NATO na rijeci Drini i NIKADA vam ovi iz Beograda ne bi mogli prijetiti!!

Name

Da ne mislis mozda da ce

26.12.2019 11:54

Podmetnuto kukavicije jaje narodu i placenici podzemlja da se srame. Trebamo se mi sramiti sta smo sebi uopste dozvolili.

Name

Dragan

26.12.2019 12:49

Cuj mali bio na N1 cije je to propagadno smece ,onih sto nam uran bacaju za Bozic , niko nije dobar a svita oko Draska i sam Drasko su dosli da obave prljav posao za gazde a posle ce nestati

Name

Re 075

27.12.2019 08:58

Zanimljivo. Stanivukovic ima svoj stav, ponos i svijest o svojoj nacionalnoj pripadnosti. BiH je zemlja i srpskog naroda i tako ce da i ostane.

Name

Banja luka

26.12.2019 09:30

Tako je dole plaćenička bagra narode ovo je naša zemlja ovde treba da žive naša djeca za to smo se borili a ne da 5 posto dezertera enormno se bogati iz dana u dan i rasprodaju sve redom po nalogu stranaca tj NATO pakta koji ih je doveo na tenkovima . Što veliki patriota Lukač nekaže na čijim je tenkovima došao u Banja luku smeće izdajničko.

ODGOVORITE
Name

Re

26.12.2019 10:01

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana!

Name

Narode, šta nam rade!

26.12.2019 10:14

Kakva se sve bagra nalazi u MUP-u, zato su i odobrili drugi miting u isto vrijeme. Sve institucije su puni bagre.

Name

Popaj

26.12.2019 10:34

Jesu li 135 žrtava nato bombardovanja RS ,željena NATO priča,koliko me pamet služi i oborena 4 aviona RS, poginula dva pilota kod Šipova,važan Radar na Jahorini ...da li je i to naše opredjeljenje ili švercera Ronhillom,kog je Krajišnik zaštitio,jer je bio poslanik,komandir "vojne policije" na aerodromu Mahovljani ,smeće a ne komandir! Ili je to vješto spremanja izdaja i "srbska čast" ...naveo popovska,sram vas bilo naveo izdajnička,šta vi znate o srpstvu,časti i poštenju!

Name

075

26.12.2019 11:51

@Popaj Ako vam se ne sviđa, prodajte sve dok su cijene dobre i kupite nešto tamo gdje, za sada, nema NATO, u Vojvodini primjerice, ups malo prije sam iz Vojvodine puna bilborda "Dogodine u Vojvodini" aludirajući na skoru neovisnost Vojvodine, OK onda možete u Crnu Goru, ups i tamo je nešto naspram vas, OK onda u užu Srbiju!!

Name

ČAST

26.12.2019 11:51

SRAM VAS BILO BILJANINI GENERALI ZA NOVAC. SAVČIĆ, ANĐIĆ, DA KAŽU KOLIKO SU DOBILI PARA OD BILJANE 1996/97 BARAŠIN JE BIO SAVJETNIK I NOSAO NOVAC. ANĐIĆU GDJE SU PARE OD KASARN U AVTIVCU

Name

Ove

26.12.2019 12:53

Placenike poskidati gole i nazad zaBeograd gologuzeeeee!!najuriti!a zavbilo koji incident mup rasformiratibi institucije!!!jer odavno ne sluze narodu!!!!zlo gore i odvrata su napravili !opljackali pa rastjerali narod a oni se ahate kaliguleeeee u rimskom carstvu bezakonje kriminal cvjetaju bagra balkanska sve rasformirati i pred sud

Name

Vlad Tepeš

26.12.2019 09:33

Jedva čekam da vidim lica onih koji podržavaju nasilje, kriminal, pljačku. Treba ih sve snimiti i objaviti snimak pod nazivom " Sluge i podanici" .

ODGOVORITE
Name

ZA VLAD TEPEŠ

26.12.2019 10:03

SVAKA ČAST NORMALNI ČOVJEČE NA KOMENTARU. SAMO DOLEZE NASILNICI, UBICE, MANIJACI, SLUGE A NE LJUDI. OTKUD BAŠ TAJ DAN KAD SU OVI NORMALNI PRVI NAJAVILI SKUP. KAO I UVIJEK GOVNA JEDNA KAD NEKO NAJAVI MITING VI ODMAH KONRA MITING. VIDI VAM SE SPOSOBNOST. SAMO KRKANLUK, UBIJANJA I ONDA SE KRIJETE KO MIŠEVI. SAMO VAM MALO TE GLUPE GLAVE VIRE IZ NEČIJE GUZICE. JADE JEDNE GLUPE PRODAĆETE I ROĐENO DIJETE ZA JEDAN SENDVIČ. SVE KOJI DOLAZITE KAZNIO VAS DRAGI BOG I VAS I VAŠU DJECU JER I OVO SU NEČIJA DJECA KOJE STE UBILI, KOJE UDARATE I KOJE ŽELITE I DALJE DA UBIJATE. SVE VAS STIGLO I TO VELIKOM BRZINOM KAKO STE ZASLUŽILI I KAKO ZASLUŽUJETE.

Name

vlad

26.12.2019 10:41

Dodji poturice,cekamo te.

Name

borac

26.12.2019 10:50

Ma gdje je narod treba to isprasiti iz banjaluke da ih pola die pjesice u beograd

Name

Nečasno

26.12.2019 12:25

Možda će doći maskirani da ih ne prepoznaju ljudi? Uostalom, ne stide se oni ničega, čim su pristali na takvu nečasnu ponudu, a poslije brutalnog nasilja na narodnog poslanika, pogotovo od osobe koja mu po godinama može biti otac, a koji ima djecu.

Name

ZA NEČASNO

26.12.2019 12:36

SVAKA TI ČAST NA KOMENTARU. SAMO BIJEDNICI, MALOUMNICI, LUDACI, SOTONE I SL. MOGU DOĆI JER PAMETAN MEĐU NJIMA NIKO NEĆE BITI KO JE GOD PRIHVATIO DA DOĐE NA TAJ DRUGI SKUP.

Name

Ttvi

26.12.2019 09:36

Sto da ne dolazim a na ovaj drugi posto sam borac i znam sta je Lukac uradio za ovo sto imamo

ODGOVORITE
Name

glas razuma

26.12.2019 09:42

glupi covjece , niko ne protestvuje protiv onoga sta je lukac uradio u ratu , nego protiv onoga sto se sad radi

Name

Vlad Tepeš

26.12.2019 09:43

Šta imamo? Nisi slobodan, nisi srećan, nisi bogat, ljudi odlaze, idemo u Nato... Buahahahaha

Name

Da

26.12.2019 09:51

Osjecamo na sopstvenoj kozi.

Name

Borac R Srpsken

26.12.2019 10:09

LUKAC JE SVOJU BORBU DEBELO NAPLATIO TUZECI R SRPSKU. PATRIOTA NEMAM RIJECI.

Name

XL

26.12.2019 10:12

SIGURNO NIJE URADIO NIŠTA DOBRO NI ZA NAROD NI ZA ZEMLJU, SAMO SU JOŠ GORI ONI KOI SU MU DALI ODGOVORNO MJESTO. GLEDAJUĆI ONO U SKUPŠTINI I NJEGOVE OČI U KOIMA SE SVE VIDI OSIM LJUDSTVA, MOŽE SE ZAMISLITI ŠTA I KAKVA MUČENJA SU DOŽIVLJAVALE NJEGOVE ŽRTVE SKRIVENE U MRAKU I BEZ KAMERA!!!!!!!!

Name

Sale

26.12.2019 10:36

A sta mi to imamo ? Fizicko nasilje u Parlamentu, mladi bjeze u Sloveniju ... Imamo li sta dobro ???

Name

Milos

26.12.2019 10:51

lukac je naplatio 40 000 km litru krvi ,a sta su ostali borci dobili..

Name

borac

26.12.2019 10:51

Kasirao je pare za ranjavanje i to je tebi patriota.

Name

Sta uradio

26.12.2019 11:03

Ma sta je to on uradio. Izazvao drzavni udar 1997.I sad brani krminalcine. Bandita koji otvoreno laze Skupstinu. O cemu ti to pricas imas li obraza.

Name

RE

26.12.2019 11:13

SIGURNO SI I TI DOBIO KOJU MARKU OD LUKACA KOJI JE SVOJE RANE DEBELO NAPLATIO OD REPUBLIKE SRPSKE.

Name

Topic

26.12.2019 12:54

Svasta su i pustali u tu vojsku obzirom da su konji odavno prestali da vuku topove

Name

Patrijota

26.12.2019 18:59

Ovi kod Dodika Boze mi oprosti Koda su svi dovedeni sa sokoca iz dusevne bolnice citaju sto su im napisali koda smo mi ludi da im vjerujemo pa I mi smo prezivili rat i krvarili Al necemo sad dozvoliti da nam dezerteri I kriminalci tuku djecu smrad jedan iz ociju mu mrznja udara nisam vidijo zlobniju osobu sjeme mu se sturilo

Name

Koča

26.12.2019 09:36

Podrška opoziciji!

ODGOVORITE
Name

Penzionrr

26.12.2019 09:38

Jedan skup plaćenici, dezerteri,šverceri i drugi skup patriote srpske

ODGOVORITE
Name

Tako vladaju kriminalne sekte

26.12.2019 09:58

Uvijek mozes unajmiti polovinu sirotinje da ugnjetava onu drugu polovinu. Nema tu demokratije(slobode, vladavine prava, socijalne sigurnosti, ni ekonomskog ni bilo kakvog napretka). jjj

Name

Re

26.12.2019 10:05

Mozda je i tako. Hajde da vidimo kojih ima vise.

Name

Milos

26.12.2019 09:39

Opa , pacovi i stakori sa snsd liste bi da prave neredee ..a usput mup odobrio i njima proteste , to jest mup i pravi kontramiting .Bagra pogana i izdajnicka , nicija nije do zore ...da ce Bog da vas ovaj narod posalje u crnu rupu sa resetkama

ODGOVORITE
Name

Marko

26.12.2019 10:56

E moj Milose znaci onaj ko ne misli kao ti je bagra i pacov.Milose zadto ti ne mislis kao ja da to nije uredu sto drasko radi.

Name

Re Marko

26.12.2019 11:04

A sta to nije u redu bitango krezava nepismena . Papagaji Dudukovi voj noj tuj krečala pod satorom a 21 vijek dno dna.

Name

Taman

26.12.2019 11:05

Placenici i korumpirani na jadnu stranu!!narode slikajteeeeee! Sverceri dezerteri korumpirani lopovi pljackasi drzave bogatasi dtvoreni u ratu i posle ratavnavjednom mjestu! A drugo 16 brigada ali ne ukaljani borci kao lukac vukotic curguzina itd!nezaposleni opljackani borci bolesni socijalni slucajevi!!!curguzovim radom!penzioneri djeca zene !!!!!! Omladina nezasticena!!! Dva skupa razlicita!!!osloboditivinstitucije od partija na vlasti vratiti narodu !

Name

Xx

26.12.2019 09:47

Koja cast? To su okorjeli kriminalci. Sta njih briga sta se desava u Bl. Oni zive u Bgd. Vlast se uplasila i salje sljam na posteni narod. Bas su izgubili kompas.

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 11:56

Kada država Bosna i Hercegovina bude uskoro u NATO, ti i takvi iz Beograda vam neće smjeti ništa jer će NATO biti na povijesnoj istočnoj granici Bosne i Hercegovine, na rijeci Drini!

Name

X Y

26.12.2019 09:53

Zar je moguće da ima takvih koji će da brane ove lopove,nesoj srpski,i to od ove omladine,od Jelene.Sram vas da bude.

ODGOVORITE
Name

uozbiljite se

26.12.2019 09:58

Dajte nam novu godinu i bozic da slavimo u miru

ODGOVORITE
Name

Dragan

26.12.2019 09:59

Jos jedan primitivni spin od Lukaceve hunte i Milinog krimonalnog miljea,

ODGOVORITE
Name

Рв

26.12.2019 10:00

Ало мене једино интересује на ова 2 данашња истовремена скупа, хоће ли и на њима бити прелетача као и у Скупштини и тзв Странкама

ODGOVORITE
Name

Hahaha

26.12.2019 11:39

Hoce sigurno ne brini nista..

Name

Misa

26.12.2019 10:06

I sta ce biti. Koi narod neko predstavlja i ko su placenici. Lupetanje narod suti jer zna ko god je na vlaeti radi samo za sebe. Dosta podela na narod i na ne narod. Šta je onda vecina. Po ovom smo goveda. Na kraju je samo fuj prvo na opoziciju pa onda na ove druge

ODGOVORITE
Name

Jovan

26.12.2019 10:07

Kad dodje do sukoba Bajinih gladijatora sa narodom a Lukačeva policija bude intervenisala da ga "spriječi" koju stranu će tući i na koji način?

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 11:59

Što ti je karma, nakon trideset godina i onih najava rata Srba naspram svih ostalih naroda i narodnosti u ex YU, i nakon onoga " Niko ne sme da vas bije! ", Srbe prebija i ubija srpska policija!

Name

Lana

26.12.2019 10:10

Podrška opoziciji.

ODGOVORITE
Name

STRAŠNO

26.12.2019 10:15

JELENA, DRAŠKO, VUKANE DRAGA I NORMALNA DJECO I SVI ONI KOJI SU UZ VAS NE OBRAĆAJTE PAŽNJU NA ONA GOVNA KOJI DOLAZE, ČUVAJTE SE TO SU MONSTRUMI, UBICE,PLAĆENICI SA JEDNIM SENDVIČOM, JEDNOSTAVNO GOVNA I SOTONE NE GLEDAJTE UOPŠE NA NJIH TO NISU LJUDI TO SU LJUDOŽDERI. VIDITE DRAGA DJECO DA NEMA KO DA VAS ŠTITI, VIDITE KO VAM JE MINISTAR POLICIJE, ČOVJEK KOJI JE POKAZAO PRAVO LICE U SKUPŠTINI, ČOVJEK KOJI IZAZIVA POSLANIKA DA PRIĐE PA GA ONDA UDARA I TO JE MINISTAR POLICIJE. TO NIJE NIKAKAV MINISTAR PRAVI MINISTAR JE KAD ŠTITI SVOJ NAROD A TAJ NIJE VIDIO NI SLOVO M A KAMOLI OSTALA SLOVA. A JOŠ STE VIDJELI I BIVŠEG PREDSJEDNIKA RS I NJEGOVO BAHATO PONAŠANJE, PSOVANJE NARODNOM POSLANIKU MAJKU, LOMEĆI MIKROFON, ONAKO BAHAĆENJE I ŠTA OČEKIVATI I OD NJEGA. KAKO SE KAŽE DRUG DRUGA I U VOJSCI NAĐE. PREMA TOME DOK TAKVI VLADAJU NEMA NI PRAVA NI DRŽAVE A SVAKAKO SU JE I IZDALI DOK NEMA NI SUDA NI ZAKONA.

ODGOVORITE
Name

ZA BL

26.12.2019 10:17

E MOJA B.L. KO ĆE SE SRAMITI PA ONI NEMAJU NI SRAMA NI OBRAZA. OBRAZ IM JE KAO ĐON. TO SU LJUDI MONSTRUMI.

ODGOVORITE
Name

Slovenec

26.12.2019 10:21

Podržka za Srbe u republici srbski i za velikog Draska, ajmo narode

ODGOVORITE
Name

ZA VUČIĆA

26.12.2019 10:22

POŠTO GLEDATE SIGURNO ŠTA SE DEŠAVA KOD NAS AKO TIM SVOJIM A NE NAŠIM KOJI SU NASTANJENI KOD VAS NE ZABRANITE ULAZ U SRBIJU SNOSIĆETE I VI ODGOVORNOST KOD OVOG POŠTENOG I NORMALNOG NARODA.

ODGOVORITE
Name

dare

26.12.2019 10:25

Sad se jasno vidi da MUP organizuje nerede i pravi haos kako bi prikazali da je Drasko Stanivuković problem a ne fukare i secikese iz vlasti koji su opustošili sve .

ODGOVORITE
Name

Popaj

26.12.2019 10:27

Što ovi iz "Časti otadžbine-Beograd" ne odu u Crnu goru da brane svetinje srbske,kad su takve patriote! Oni Samo služe Rudonji i Vučiću da imaju neku plaćeničku rulju koji su kao patriote, da bi mogli " pojašnjavati " narodu kako oni ne kradu i kako " vole neizmjerno" svoju državu....! Ovo je naj gnjusniji puč,puč vlasti na narod koji neće da misli kao i oni! Dati dvije dozvole je želja da do sukoba dođe...! oblik fašizma i manipulacije sviješću i patriotskim osjećanjima,ljubavlju i željom da grade svoju zemlju....mladi odlaze zbog samovolje idiota!

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 12:01

@Popaj Ne smiju niti u Crnu Goru, niti na Kosovo, niti u Hrvatsku, niti u Sjevernu Makedoniju jer tamo je izravno NATO! Kada uskoro država Bosna i Hercegovina bude u NATO biti ćete sigurni i zaštićeni!

Name

re popaj

26.12.2019 13:10

Ko da ode u Crnu Goru.Pa predsjednik udruženja iz Beograda je najveći jado koji je vodio vojsku.Znaju to gačani i njegovo ludilo u novembru 1994.Anđić je idiot koji je pokrao Hercegovinu.

Name

Simo

26.12.2019 13:59

Ako dodje do sukoba svu odgovornost snosi Lukac i njegova policija koja nije smjela dozvoliti da se dva skupa odrzavaju u isto vrijeme i na istom mjestu.Zna se ko je prvi dobio dozvolu.

Name

Gvozdeni

26.12.2019 10:27

Ta čast iz Beograda neka se pridruži našoj braći u Beogradu koja, se bore da ostvare neka prava tipa status dobrovoljac, birački dodaj ili bar neko pravo ljudsko kao vojnici koji su bili tu kad je trebalo, za pedwre i lđžbt ima para za veterene, i invalide nema e crna zemljo šta dočeka, šta dočeka brate srbine... Da o moralu, ratu, borbama, patriotizmu pričaju profiteri i dezerteri...

ODGOVORITE
Name

Box

26.12.2019 10:33

Policija je već sinoć,odmah po najavi kontra mitinga blokriala za ulaz parking od parka (glupo zvuči znam ali je to), samo se praznio, očigledno ga čuvajići za autobuse SNSDa. Neutralni MUP RS.

ODGOVORITE
Name

milan

26.12.2019 10:37

Ja neću , ne mogu protiv druga svog, ja neću ne mogu protiv naroda mog!

ODGOVORITE
Name

dura babina kobila

26.12.2019 10:40

hahhahahaa koja smijurija, dolazi nekakva "čast" iz Beograda da kroji kapu Banjalučanima.

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 12:04

Ništa bolje niste ni zaslužili, neka ste se o sebi zabavili jer karma je čudo! Umjesto da se okrenete susjedima, ostalim narodima i građanima u Bosni i Hercegovini, gdje ste ravnopravni i svoji na svome, vi želite da budete sa "svojom braćom" iz Srbije koji vas ne mogu očima gledati i za koje ste koliko se vi trudili i ulizivali samo Bosanci!

Name

Toba

26.12.2019 10:41

Jeli ovo doslo vreme da nam dezerteri pricaju o srpstvu i srpskoj casti ,e moja republiko kuda plovis .

ODGOVORITE
Name

Transparentno

26.12.2019 10:44

Na jednoj strani opozicija i narod, na drugoj NATO placenici i izdajnici.

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2019 09:02

Brzo će na videlo izaći ko je čiji plaćenik i ko se bori protiv Republike Srpske, a ko za jedinstvenu BiH.

Name

Sale

26.12.2019 10:46

Utekli za Beograd, pa su, kao, za RS ? hahhahaha

ODGOVORITE
Name

borac

26.12.2019 10:48

Ako je to cast mene je sramota ucesca u ratu dezerteri brane dezertera jer isisava novac iz RS.Narod to mirno gleda e pa neka mu bude.

ODGOVORITE
Name

neznam

26.12.2019 10:57

Beogradski narkomani brane RS gdje su boracke organizacije.

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 12:05

Srbuj i gladuj, šuti i trpi!!

Name

KOTOR VAROS

26.12.2019 11:06

JEL LJUBAN EĆIM PATRIOTA VELIKA SRBENDA VELIKI JUNAK AL PROTIV GOLORUKOG NARODA U KOTOR VAROSU MIS MISEVA.

ODGOVORITE
Name

Brale

26.12.2019 11:06

Sad ce se vidjeti ko je za naroda, a ko za kriminal

ODGOVORITE
Name

Marko

26.12.2019 11:11

RE....e vidim tvoj kultur,svaka ti cast.

Name

Pepp

26.12.2019 11:35

Zatvoriti granice da iz srbije ne dolaze plaćenici na skup

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 12:51

@Pepp Kada biste mogli jer na državnoj granici je Granična policija DRŽAVE Bosne i Hercegovine!

Name

XY

26.12.2019 11:46

Vidite na sta je sve spreman Dodik. Briga njega za drzavu i narod.Pozvao krimose iz Bg, da zaplasi jadan narod i sirotinju.!!!Vidite sa kim i kojim kriminalcima i ubicama on plasi narod. Zar ne vidite da je covjek pukao, ovo mu je ocajnicki potez straha i sile.!!!Koja crna cast, okoreli kriminalci i ubice, zive u drugoj drzavi, sta ce oni u RS, sta traze ovamo, dosta nam je i nasih ubica i kriminalaca.!!!!

ODGOVORITE
Name

075

26.12.2019 11:47

Poruka Miloradu, Baja uz tebe je sarajevska raja!!

ODGOVORITE
Name

VILI

26.12.2019 11:52

Mi ( narod) plaćamo tu tz.žandarmeriju i koja se za naše pare okrenula protiv nas - naroda. Ova izdajnička vlast zbog svog kriminala je spremna da uvede narod u rat, samo da sačuva svoje nelegalno stečeno bogatstvo. Narode u pamet. Sjetite se sta je dodik, lukac i ostala banda imala prije dolaska na vlast, ništa.

ODGOVORITE
Name

Re 075

26.12.2019 13:48

Znam da danas uživaš i treba vjerovatno bi i ja na tvom mjestu.Cijeli dan ostavljaš komentare,provociraš i likuješ.Samo kaze stara izreka da ko se zadnji smije najsladje se smije.

Name

Faraon

26.12.2019 12:14

Ša je braćo ovde je pitanje čiste demokratije pa ovi što organizuju kontra miting su harali Banja Lukom kako su tadašnji SSAovci lopovi, profiteri a šta su ovi sad sve eaapeodli, privarizovali raatjeeli narod, šta vam je dobro pitam vas to što živite od grbače roditelja jel vamto dobro umjesto da imate plate radna mjesta jednom rečju život dostojan čovjeka.

ODGOVORITE
Name

Olja

26.12.2019 12:14

Vule poslo pojacanje Milu.Diktator za diktatora.Pascete i vi lopovi.

ODGOVORITE
Name

TITO

26.12.2019 12:24

JEBEMTI SRBSKU CAST IMAJU 20 HILJDA MARAKA NASEBI TETOVAZE CASNI SRBIN I BORAC VRS NEM ZAHLJEB TOJE GORE OTFASIZMA

ODGOVORITE
Name

Дедер

26.12.2019 12:49

Председник удружења: Генерал Родољуб Анђић Одбор оснивача: 1. Генерал Родољуб Анђић 2. Генерал Драган Јосиповић 3. Рајко Кушић 4. Душан Козић 5. Милан Јоловић Легенда 6. Јован Н. Шиповац 7. Бранислав Окука 8. Саша Петковић 9. Миланко Ујић 10. Проф. др Младен Бајагић Извршни одбор: 1. Бранислав Окука, председник 2. Јован Шиповац 3. Проф. др Драган Петровић 4. Радован Берић 5. Проф. др Лазар Кричак Савет части: 1. Генерал Драган Јосиповић, председник 2. Генерал, Родољуб Анђић 3. Пуковник Рајко Кушић Економско-финансијски одбор: 1. Радован Берић, председник Одбор за науку и образовање: 1. Проф. др Лазар Кричак, председник Одбор за сарадњу са осталим патриотским организацијама 1. Пуковник Љубинко Ђурковић, председник

ODGOVORITE
Name

Gacko

26.12.2019 13:04

Hoće li doći na skup najveća bruka Hercegovine ,general Anđić.Samo da nema zabune,njegova najbliža rodbina u Gacku su izuzetno čestiti i pošteni.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

26.12.2019 13:07

gospon re pametan ko svaka poturica i svakom loncu poklopac sve te dv orske ludese poturcise dabi bile neko i nesto a uveksu bile o ostale niko i nista

ODGOVORITE
Name

telegrafista

26.12.2019 13:08

Svuda case i bokali lete,povedite svi racuna da ne bude stete ! kontra miting iskoristite priliku i izvinite se bio bi red !

ODGOVORITE
Name

Krik

26.12.2019 13:17

Skup onih koje ne mogu kontrolisati strah od Baje, Lukaca i co (Cast) i onih koji su smogli snage da kontrolisu strah od Baje, Lukaca i co (narod). Kazu da pas ujeda zbog straha da ne bude ujeden.

ODGOVORITE
Name

Opozicionar

26.12.2019 13:34

Đubrd crvena huškaju narod da se bije za njegovo dupe...smradovi pokvareni

ODGOVORITE
Name

Max

26.12.2019 13:51

Kakva "Cast otadzbine",to su najobicniji Dodikovi placenici koji zive u Srbiji.Da imaju imalo morala i casti ne bi provocirali i organizovali kontramiting na istom mjestu i u isto vrijeme.To su obicni provokatori koji pokusavaju zastrasiti narod i izazvati sukob ali im to nece uspjeti.Narod se ne boji olosa i hohstaplera.

ODGOVORITE
Name

тодор

26.12.2019 15:31

Је су ли то ''чувени'' официри из ''Части отаџбине'' којима је Биљана Плавшић давала паре и који су били споремни да побију све неистомишљенике 1997 и 98. Шта човјеку остаје него да свисне од туге и чемера кад зна и види ко нас је све водио и с нама у рату командовао. Фуј!

ODGOVORITE
Name

Banja luka

26.12.2019 15:40

Koje udeuzenje iz Beograda ko je dao dozvoli njima za miting u Republici Srpskoj sta je ovo prcija necija

ODGOVORITE
Name

S

26.12.2019 16:05

Sto prije organizovati skup na trgu Republike u Beogradu . Skup podrske demokratama , tj , opoziciji Pa dosta te je AV , AV, pusti nas da zivimo

ODGOVORITE
Name

AxL Rose

26.12.2019 16:08

Nateze su i jedni i drugi ko gladan s... , na oba protesta nece bit vise od 500 ljudi , samo mlate praznu slamu

ODGOVORITE
Name

Brzi

26.12.2019 16:13

Dolazim sta ima za popit i pojesti.

Name

VILI

26.12.2019 16:47

Dodik je podijelio srbe i sada huška jedne protiv drugih te neke plaća dok su drugi ucijenjeni, cilj mu je zavadjanje da bi ostao na vlasti. On je mrak od čovjeka, strašno. U istoriji srpskog naroda nije niko toliko napravio raskol među srbima.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

26.12.2019 16:54

Dodikova sekta ubaciće provokatore da isceniraju sukob da bi optužili opoziciju za nered. Ja sam siguran da opozicija neće praviti probleme, ali nisu ni grupa pravda za Davida i šta su poslije sve izmišljali i za šta ih sve nisu optuživali ni krive ni dužne. Sekta se služi svim prljavim poslovima.

ODGOVORITE
Name

Mile Brčko

27.12.2019 10:16

Izrodi ljudski.

ODGOVORITE