Срђан из Моби Дика признао да је спавао са обе певачице!

Две певачице напустиле су групу "Моби Дик" која је деведесетих година имала велику популарност, а певач Срђан Чолић (52) подигао је велику прашину када је причао да је имао “нешто више“ и са једном и са другом.

Забава 25.12.2019 | 19:43
Срђан из Моби Дика признао да је спавао са обе певачице!

Група “Моби Дик“ била је једна од најпопуларнијих деведесетих година, а фанови су се и те како разочарали када се бенд угасио. Две певачице - Ана Станић која је била прва и Александра Перовић која је дошла након што је Ана напустила групу, напустиле су бенд.

По изласку из групе обе су започеле соло каријеру, а фронтмен Срђан Чолић замерио им се када је рекао да је са обе имао нешто више од пословног односа.

Срђан је шокирао јавност када је неколико година након што је Моби Дик престао да постоји изјавио да је спавао са обе певачице, а познате су и гласине да су он и Александра за потребе спота за песму "Љубоморан" заиста имали сексуални однос пред камерама, али те гласине никада нису потврђене.

Био сам у вези са Аном и са Александром и ово је први пут да то јавно кажем. Били смо момак и девојка и то смо крили и правили се блесави. То је било озбиљно, јер сам волео и једну и другу, а данас обожавам своју жену, која је мајка моје дивне деце - рекао је Срђан својевремено.

- Биле су одличне у кревету, зависи с које стране гледаш. За мањи кревет више ми је одговарала Ана, а за већи Александра (смех). Последња ствар у животу коју бих желео је да увредим неку своју бившу девојку. С њима сам завршио, али тада нам је било врло лепо. Поносан сам на њих, јер имају породице - рекао је он својевремено.

Ана Станић је и даље на музичкој сцени, а од 2010. је у браку бизнисменом Момчилом Лаврнићем, некадашњим кошаркашем, са којим има сина Вука.

Александра Перовић је по напуштању групе наставила соло каријеру, а затим је била и учесник у “Сурвивору”. Са дугогодишњим партнером Бобаном Јабланом добила је сина Павла, након чега је променила професију.

Александра сада предаје менаџмент у спорту на једном приватном факултету, а са естраде се, на неки начин, повукла када је постала мајка.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар