Srđan iz Mobi Dika priznao da je spavao sa obe pevačice!

Dve pevačice napustile su grupu "Mobi Dik" koja je devedesetih godina imala veliku popularnost, a pevač Srđan Čolić (52) podigao je veliku prašinu kada je pričao da je imao “nešto više“ i sa jednom i sa drugom.

Zabava 25.12.2019 | 19:43
Srđan iz Mobi Dika priznao da je spavao sa obe pevačice!

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Dve pevačice - Ana Stanić koja je bila prva i Aleksandra Perović koja je došla nakon što je Ana napustila grupu, napustile su bend.

Po izlasku iz grupe obe su započele solo karijeru, a frontmen Srđan Čolić zamerio im se kada je rekao da je sa obe imao nešto više od poslovnog odnosa.

Srđan je šokirao javnost kada je nekoliko godina nakon što je Mobi Dik prestao da postoji izjavio da je spavao sa obe pevačice, a poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu "Ljubomoran" zaista imali seksualni odnos pred kamerama, ali te glasine nikada nisu potvrđene.

Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece - rekao je Srđan svojevremeno.

- Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra (smeh). Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je on svojevremeno.

Ana Stanić je i dalje na muzičkoj sceni, a od 2010. je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

Aleksandra Perović je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru, a zatim je bila i učesnik u “Survivoru”. Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, nakon čega je promenila profesiju.

Aleksandra sada predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar