Богдановић и Петровићева кошаркаши године у Србији

Кошаркашица Ðироне Соња Петровић Васић и Богдан Богадновић из Сакраменто Кингса проглашени за најбоље у 2019. години у избору Кошаркашког савеза Србије (КСС).

Кошарка 24.12.2019 | 14:36
Богдановић и Петровићева кошаркаши године у Србији

Они су добили највише гласова од 36 спортских новинара , а због обавеза у клубовима признања умкесто њих примиле су мајке Невенка Петровић и Ковиљка Богдановић.

-Најискреније хвала на избору, за мене је ова година била веома тешка и чињеница да сам била у кокуреницји ми веома значи. Хвала саиграчицама, тренерима, као и породици што су помогли да све ове проблеме лакше изнесем. Хвала Кошаркашком савезу који је помогао у оправку. Надам се да ће 2020.бити још боља”, рекла је Соња Петорвић преко видео поруке.

Истим путем обратио се и најбољи кошаркаш Србије за 2019.годину.

-Хтио бих свима да се захвалим свима на избору за најбољег кошаркаша Србије. Хвала свима који су гласали . Велика ми је част и задовољство. Велики поздрав из Америке-,поручио је Богдановић преко видео поруке.

Посебно признање  добио је баскеташ Душан Домовић Булут, који је проглашен за најспектакуларнијег баскеташа свијета од стране ФИБА.

-Захвалио бих се на вриједном признају, али морам да се захвалим саиграчима без којих не би био овде и машинерији КСС без чије помоћи не бисмо могли да се квалификујемо на Олимпијске игре. Желим срећу мушкој и женској селекцији на квалификацијама за ОИ-рекао је Домовић.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар