Сергеј прозвао Лукаса због фотографије, певач му брутално узвратио!

Шокантну фотографију Аце Лукаса, која се већ неколико дана шири друштвеним мрежама, а на којој лежи на каучу, а поред њега је сто са кесицом белог праха прокоментарисао је и Сергеј Трифуновић који је покренуо прави медијски рат.

Забава 24.12.2019 | 13:09
Сергеј прозвао Лукаса због фотографије, певач му брутално узвратио!

Наиме, Сергеј Трифуновић је шеровао фотографију на Твитер уз коментар: "Дошли смо у посед праве фотографије и овом приликом се извињавамо Аци Лукасу. И наравно, честитамо славу, мало разнесење".

Аца Лукас му није остао дужан:

"Сергеј, окани ме се. Нит' те пратим, нит' ме занима шта објављујеш, али ме новинари питају да коментаришем твоје бљувотине док снимам нову песму и гледам своја посла. То саветујем теби, то јест, најбоље би било да гледаш свја посла, да се држиш глуме и не таласаш. То што кажу да си написао на друштвеним мрежама је твоја слика и прилика. Ја сам о својој порочној прошлости причао јавно, а ти пишеш глупости иако најбоље знаш како се разноси од дроге", одговорио му је Аца Лукас.

Иначе, фолкер се, чим је почела да се спорна фотографија шири друштвеним мрежама, огласио јавности.

"Фотографија је настала давно, из зезања са другарима. Каква дрога, то је шећер! Ми смо се за***авали, а неко је сада то злоупотребио, из не знам ког разлога. Зар мислите да бих ја после свега што сам урадио у животу, дозволио себи овако нешто? Ни кад сам то радио није било могуће да исплива нека оваква фотографија, а не сад. Боли ме уво, немам за шта да се правдам", рекао је Лукас.

Извор: Курир.рс Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар