Sergej prozvao Lukasa zbog fotografije, pevač mu brutalno uzvratio!

Šokantnu fotografiju Ace Lukasa, koja se već nekoliko dana širi društvenim mrežama, a na kojoj leži na kauču, a pored njega je sto sa kesicom belog praha prokomentarisao je i Sergej Trifunović koji je pokrenuo pravi medijski rat.

Zabava 24.12.2019 | 13:09
Sergej prozvao Lukasa zbog fotografije, pevač mu brutalno uzvratio!

Naime, Sergej Trifunović je šerovao fotografiju na Tviter uz komentar: "Došli smo u posed prave fotografije i ovom prilikom se izvinjavamo Aci Lukasu. I naravno, čestitamo slavu, malo raznesenje".

Aca Lukas mu nije ostao dužan:

"Sergej, okani me se. Nit' te pratim, nit' me zanima šta objavljuješ, ali me novinari pitaju da komentarišem tvoje bljuvotine dok snimam novu pesmu i gledam svoja posla. To savetujem tebi, to jest, najbolje bi bilo da gledaš svja posla, da se držiš glume i ne talasaš. To što kažu da si napisao na društvenim mrežama je tvoja slika i prilika. Ja sam o svojoj poročnoj prošlosti pričao javno, a ti pišeš gluposti iako najbolje znaš kako se raznosi od droge", odgovorio mu je Aca Lukas.

Inače, folker se, čim je počela da se sporna fotografija širi društvenim mrežama, oglasio javnosti.

"Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uvo, nemam za šta da se pravdam", rekao je Lukas.

Izvor: Kurir.rs Foto: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar