Зидан послије меча са Билбаом говорио о Јовићу

Фудбалери Реала одиграли су мршавих 0:0 са Атлетиком из Билбаа у утакмици 18. кола Примере, па ће Нову годину дочекати на другом месту са два бода мање у односу на Барселону.

Фудбал 23.12.2019 | 20:43
Зидан послије меча са Билбаом говорио о Јовићу

Био је то чак седми реми "краљевског клуба", чиме је испустио шансу да се изједначи са највећим ривалом на врху табеле.

Међутим, оно што више боли навијаче мадридског клуба је чињеница да су и на овој утакмици показали завидну неефикасност. Реал је на 18 утакмица у Примери постигао тек 33 поготка, чак 14 мање у односу на Барселону.

Стога је и новинарима после меча најзанимљивије питање за тренера Зинедина Зидана било о нападачима.

"Није у питању лоша срећа или мањак самопоуздања. Створили смо толико шанси, али није ушло. Наставићемо, на крају ће једном лопта ући у гол. Сада не улази, али не смемо да се предајемо. Морамо да размишљамо на начин да је ово била добра година. Завршетак није баш најбољи, али гледамо унапред и једва чекамо почетак 2020. године. Мислим да недостатак голова није проблем, али свако има своје мишљење. Ми смо мирни. Оно што смо радили у последњих четири или пет месеци било је добро", рекао је Зидан.

Иако су многи незадовољни учинком Луке Јовића, ако је судити по речима Зидана, не мора да брине за свој статус у Реалу, пошто Француз сматра да Реалу у јануару не требају нови нападачи.

"Апсолутно не, мислим да не требамо да потпишемо нападача", додао је Француз.

Да ли је Зиданова последња, остаје да се види.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар