Zidan poslije meča sa Bilbaom govorio o Joviću

Fudbaleri Reala odigrali su mršavih 0:0 sa Atletikom iz Bilbaa u utakmici 18. kola Primere, pa će Novu godinu dočekati na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na Barselonu.

Fudbal 23.12.2019 | 20:43
Zidan poslije meča sa Bilbaom govorio o Joviću

Bio je to čak sedmi remi "kraljevskog kluba", čime je ispustio šansu da se izjednači sa najvećim rivalom na vrhu tabele.

Međutim, ono što više boli navijače madridskog kluba je činjenica da su i na ovoj utakmici pokazali zavidnu neefikasnost. Real je na 18 utakmica u Primeri postigao tek 33 pogotka, čak 14 manje u odnosu na Barselonu.

Stoga je i novinarima posle meča najzanimljivije pitanje za trenera Zinedina Zidana bilo o napadačima.

"Nije u pitanju loša sreća ili manjak samopouzdanja. Stvorili smo toliko šansi, ali nije ušlo. Nastavićemo, na kraju će jednom lopta ući u gol. Sada ne ulazi, ali ne smemo da se predajemo. Moramo da razmišljamo na način da je ovo bila dobra godina. Završetak nije baš najbolji, ali gledamo unapred i jedva čekamo početak 2020. godine. Mislim da nedostatak golova nije problem, ali svako ima svoje mišljenje. Mi smo mirni. Ono što smo radili u poslednjih četiri ili pet meseci bilo je dobro", rekao je Zidan.

Iako su mnogi nezadovoljni učinkom Luke Jovića, ako je suditi po rečima Zidana, ne mora da brine za svoj status u Realu, pošto Francuz smatra da Realu u januaru ne trebaju novi napadači.

"Apsolutno ne, mislim da ne trebamo da potpišemo napadača", dodao je Francuz.

Da li je Zidanova poslednja, ostaje da se vidi.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar