Појавио се снимак свађе Михајловића и Медела

Сукоб између Синише Михајловића и Гарија Медела, током меча Леће - Болоња, био је главна тема скоро свих свјетских медија у недјељу!

Фудбал 23.12.2019 | 19:39
Појавио се снимак свађе Михајловића и Медела

Дан касније ''испливао'' је и снимак свађе тренера и везисте Болоње који је из чиста мира кренуо на Србина који је неколико тренутака раније ушао на терен да га заштити искључења.

Медел и Михајловић су се жустро свађали и до полувремена, затим и по уласку у тунел, да би у свлачионици све разјаснили један другом. "Нису се разумјели на терену. Унутар свлачионице су објаснили неке ствари један другом и руковали су се", рекао је Рикардо Орсолини, нападач Болоње, послије меча.

Медел је играо потом свих 90 минута, а Болоња је славила резултатом 3:2.

 

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рајкард

25.12.2019 08:10

Јоооој побогу шта су новинари писали о овоме, по тим њиховим текстовима испало је буквално да је играч скоро па ударио Михајловића. Ја на овом снимку видим нешто што је сасвим нормално у оваквим ситуацијама - играч је љут а тренер га смирују и држи га да не добије картон. После тога видим како се играч само отргао од Михајловића и ништа више нема господо новинари... Што ви знате "од муве направити медведа" па то нико не зна као ви...

ОДГОВОРИТЕ